Fiod legt beslag op 95 panden in Rotterdam;Maar wanneer onderzoeken zei zich zelf eens.


 

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (Fiod) heeft vandaag in een strafrechtelijk onderzoek beslag gelegd op 95 panden in Rotterdam, met een totale waarde van 4,5 miljoen euro. In het onderzoek zijn een 42-jarige man en een 43-jarige vrouw aangehouden, die worden verdacht van witwassen van ongeveer een miljoen euro.

De woningen van de twee verdachten zijn doorzocht. Daarbij zijn naast het vastgoed ook sieraden en administratie in beslag genomen.Belastingparadijs
De arrestaties zijn onderdeel van een groot onderzoek naar vennootschappen op het Britse eiland Guernsey, dat als belastingparadijs geldt. Die vennootschappen hebben grote bedragen ondergebracht in het buitenland, volgens de Fiod, met name in Zwitserland en Luxemburg.

In dit onderzoek werden in oktober 2011 al negen verdachten aangehouden. Zij werden na verhoor vrijgelaten.

Ferrari’s
In 2011 werden in België in dit onderzoek vijf personen verhoord. De verdenking tegen deze verdachten was destijds dat ze 3,7 miljoen zouden hebben witgewassen. Toen werd beslag gelegd op twee woningen en vier auto’s waaronder drie Ferrari’s.

Nederland en het eiland Guernsey delen sinds begin 2010 informatie. Daardoor kan op basis van een zogenoemd uitwisselingsverdrag informatie worden opgevraagd die betrekking hebben op belastingzaken.

Noot redactie

Maar wat voor de burger geldt, geldt dus ook voor deze belastingdienst. Tijdens een onderzoek kwamen wij er achter dat deze zelfde belastingdienst zich ernstig buiten alle perken, ten laste maakt aan Fraude, valsheid in geschrifte, en samen werkt met een grote witwaspraktijken met buitenlandse georganiseerde misdaadsyndicaat. Zelfs een eenheid van het voormalige politiekorps Rotterdam-Rijnmond in betrokken is.

Binnenkort i.s.w. met onze advocaten komen wij met een van de grootste en schokkende feiten die in Rotterdam plaats vinden. En onthullen wij operatie Dark Angel 27.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in A.I.V.D., Bizar, Blunder, Censuur, Corruptie, Diefstal, Diversen, Doofpot, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Geluid-tape's, Geweld, Justitie, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Onrecht, Oorlog, opmerklijk nieuws, pesten, Politie, Politiek, Rechtbank, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Schandalig, Verborgen Camera, Verhalen, Voorspellingen, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND, Werk en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s