‘Arts na een moordaanslag op zijn vrouw, mag gewoon weer aan de slag’


 

De Cromhoff in Enschede. © Google Streetview.

Verpleeghuis de Cromhoff in Enschede moet de 48-jarige arts Pieter P., die in 2004 werd veroordeeld nadat hij twee junks had ingehuurd om zijn echtgenote in brand te steken, weer in dienst nemen.

De arts kwam onlangs in het nieuws, toen bleek dat hij bij zijn aanstelling zijn verleden had verzwegen. Nadat P. zijn straf had uitgezeten, ging hij aan het werk bij het verpleeghuis dat hem echter ontsloeg toen zijn verleden uitlekte.P. eiste in kort geding zijn baan terug en de kantonrechter oordeelt nu dat Livio, eigenaar van het verpleeghuis, Pieter P. binnen een week weer in dienst moet nemen, zo meldt De Telegraaf.

Bron ANP

Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Justitie, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Rechtbank en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op ‘Arts na een moordaanslag op zijn vrouw, mag gewoon weer aan de slag’

 1. Irene zegt:

  Wat een waanzin echt te zot voor woorden welke idioot van een kantonrechter kan zich hier nog geloofwaardig over uit laten. Waar heeft hij zijn ( recht) studie gevolgt???
  In het vagevuur . zo een man en zo een arts hoort levenslang uit zijn ambt te worden gezet

  • Jacqueline zegt:

   Echt he Irene … zijn vrouw is verminkt .. is waarschijnlijk werkloos .. wordt op de hielen gezeten door UWV of welke instantie dan ook .. gekort en die viespeuk mag gewoon weer bij de meest kwetsbare mensen aan hun bed komen! Laat Herman Bolhaar dat eens toelichten bij P&W …

  • DutchTV zegt:

   Ja welkom in Nederand bananarepubliek een Gotspe ze weten niet eens wat dat betekend.

 2. Jacqueline zegt:

  Ikke niet begrijpen … ikke man tegenkomen .. ikke hij in brand willen steeken .. ik ook krijge goeje baan

  • DutchTV zegt:

   Ikke denke nederlandie is gekkielandie en recht darr is grabbeltonnetje ik gistere zie Bolhaar heel amusant zitte te kijkie bij Pauwie en wittemanie en vertelt lachend hoe de 2 grootste vissen uit net zwommen.

   • Jacqueline zegt:

    Bolhaar was gelukkig omdat hij nu stoute jongetjes mag kopen .. ikke wil ook kopen maar ik niet maggen … raar tog .. ikke nedergestichie niet meer leuk vinden

 3. Irene zegt:

  ( Good ) old boys network , ons kent ons , klassejustitie, wie dekt wie (letterlijk) kortom Bah bah bah en dan te bedenken Jacqueline dat de lachende derde Bolhaar indeze zo moeilijk doet als het om jouw man gaat . Wat een fucked up world

 4. ronald zegt:

  En nu nog het verhaal van die pedoarts erbij en van die Steur die nu in Duitsland werkt ,en het is gelijk bewezen dat sommige beroepen vrij zijn van alle regelgevingen.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s