Leiden weert M.C.Trailer Trash Travellers


 © Trailertrash.nl.

De gemeente Leiden bindt de strijd aan met een motorclub. De club, luisterend naar de naam Trailer Trash Travellers MC, is niet welkom in de gemeente, aldus burgemeester Henri Lenferink.

Leden van de motorclub hebben bezit genomen van een clubhuis van de Leidse motorclub Pegasus. De Trailer Trash Travellers worden volgens de gemeente echter in verband gebracht met criminele activiteiten. Volgens een woordvoerster van de gemeente hebben ze banden met de Hells Angels.

Noot redactie Trailer trash heeft geen banden met de H.A. maar ze moeten toch wat zeggen aangezien ze alles willen weren.

Lenferink liet weten dat hij de manier waarop het clubhuis in gebruik is genomen niet tolereert en dat hij alles in het werk stelt om de motorclub weg te krijgen. ‘Het terrein is niet aan deze club of haar leden verhuurd en motorclubs zoals deze zijn niet welkom in Leiden’, aldus de burgemeester.

DAT DE EIKEL ART 1 OVERTREEDT WEET HIJ SCHIJNBAAR NIET.

bron: ANP

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Bizar, Censuur, Corruptie, Fatale Blunder, M.C., Macht-Misbruik, media manie, Media manipulatie, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek, Satire, Schandalig, Trial by Media en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s