‘Joran van der Sloot gaat binnenkort trouwen’ Bruidmeisje Peter Air de Vries kan niet wachten.


© ap.

Joran van der Sloot bereidt zich voor om te gaan trouwen. De bruiloft is misschien in februari, maar kan ook later zijn. Dat zegt zijn vriendin en ‘verloofde’ Leidy (23), meldt RTL Nieuws zondag. Ze hebben ongeveer 2 jaar lang een relatie met elkaar.

Leidy zegt dat de Nederlandse ambassade in Peru Joran heeft geholpen bij het regelen van de papieren voor het huwelijk, maar dat is niet bevestigd.Volgens aanhoudende geruchten hebben Joran en Leidy al een kindje samen. Ze zegt dat ze zijn verleden kent, maar beweert dat hij ‘erg veranderd is’.

Volgens media in Peru zou Joran bij een huwelijk de Peruaanse nationaliteit krijgen. Dat maakt het moeilijker om hem uit te leveren aan de Verenigde Staten. Daar wordt Joran verdacht van het afpersen van de moeder van Natalee Holloway. Zij verdween in 2005 en is nog steeds spoorloos. Joran werd in verband gebracht met haar verdwijning.

Joran zit in Peru een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op en beroving van Stephany Ramírez in 2010.

Bronnen Peru Rtl AD ANP

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Bizar, Buitenland, Frapant, Humor, Joran van der Sloot, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Peter R de Vries, Satire, Trial by Media, Voorspellingen, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND, Werk en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op ‘Joran van der Sloot gaat binnenkort trouwen’ Bruidmeisje Peter Air de Vries kan niet wachten.

  1. Irene zegt:

    Dat zal ff moeilijk worden voor Petertje om afstand te doen en.de leegte moet wel worden opgevuld hoor want anders vat ie in een groot donker gat …………:) ……………………. en het is al zo donker .zou die het licht nog gaan zien???????????????

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s