Het tuig van Eindhoven wordt steeds bekender, dankzij onze bronnen.


onze-koorknaapjes-uit-eindhoven 2

Update wij hebben Tom  weg gehaald daar hij onschuldig was aan het tenlaste tegen hem gedane daad wij kunnen dit niet terug draaien maar wel onze gemeende excuses maken voor dit onrecht en er een les uit trekken Bezin voor je begin of controleer beter onze bronnen bij deze.

Deze foto is nu volop Twitter met naam en toenaam door J.S. gepubliceerd.

Op internet circuleert vandaag een foto van de acht jongeren die in Eindhoven iemand bijna dood hebben geschopt. Aan de kleding is te zien dat de foto is gemaakt op de avond waarop de mishandeling plaatsvond.

De foto, in bezit van Omroep Brabant, is gemaakt op het Stationsplein in Eindhoven, vlakbij de Pathé Bioscoop.Rechtsboven op de foto staat een jongen met een witte ‘hoodie’ (capuchon trui) die opvallend veel lijkt op de jongen die op de schokkende beelden de meeste trappen uitdeelt.Omdat niet vaststaat dat het hier gaat om de groep die die nacht de 22-jarige man molesteerde, zijn hun gezichten op bovenstaande foto onherkenbaar gemaakt.Op internet worden ook al enkele namen genoemd. De politie onderzoekt de tips. Twee van de daders hebben zich inmiddels gisteren bij de politie in Eindhoven gemeld. Het gaat om twee Belgische jongens van 15 en 17 jaar uit Turnhout en omgeving. Naar de overige zes wordt nog gezocht.Met het slachtoffer gaat het nu naar omstandigheden goed. Hij liep een zware hersenschudding en verwondingen aan zijn mond en kaak op.

Bronnen Brabants dagblad AD EN onze speciale bron J.S. DIE FOTO EN NAMEN leverde.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bizar, Diversen, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Geluid-tape's, Macht-Misbruik, media manie, Misdaad, Misdrijf, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Politie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s