Gluren bij de buren Steve Brown:‘Mr’. Jan Vlug volstrekt ongeloofwaardig als advocaat in de “Vaatstra-zaak”.


images (4)

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Tuig in Zwarte Toga redactie)

Mr. Jan Vlug schendt artikel 6 EVRM (“ Fair Trail)” jegens zijn cliënt Jasper S. Wanneer grijpt de Deken van Orde van advocaten in?

Mr. Jan Vught bedankt tussen het ‘verkrachten’ van zijn ‘cliënt’ Jasper S. door zijn kennelijke grote voorbeeld en vriend Maffioso Peter R. de Vries.

Twitter Mr Jan Vlug

Amsterdam-Noir”Jan Vlug spant samen met Peter R. de Vries”.
Wie vandaag de dag een dergelijke twitter stuurt aan de rechtens vastgestelde Maffia-journalist en politie-informant Peter R. de Vries is of volslagen ‘SBS-incompetent’ of zwaar corrupt (en misschien zwaar aan de drank en/of drugs en/of gangstersletjes ?) .

Het is alsof de advocaat van Jasper S. zich publiekelijk verontschuldigt voor een vuile klus.
Maar het verklaart wel zijn bizarre gedragingen in de Pers, die feitelijk rond uit in strijd zijn met de advocatenwet van deze zoveelste Schandvlek van het “Tuig in Zwarte Toga” Jan Vlug van de advocatuur en de Gerechtelijke macht. Iemand zou op grond van die gedragingen van Vlug een klacht moeten indienen bij de Orde van advocaten tegen hem.

De betreffende gedragingen en de kennelijk dubieuze band die Mr. Jan Vlug onderhoudt met de rechtens vastgestelde Maffioso Peter R. de Vries konden weleens grond zijn van het schenden van Jasper S. zijn mensenrechten m.b.t. het rechtsbeginsel van een “Fair Trail” (eerlijke behandeling” volgens artikel 6 van het EVRM). M.a.w. Jan Vucht schendt de facto artikel 6 EVRM jegens Jasper S. en de Rechtbank in deze.

Nederlands Forensisch Instituut woest en verbijsterd op justitie en Peter R. de Vries in de Vaatstra-zaak.

Verder lezen en bron @Steve Brown

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Algemeen, Bizar, Blunder, Corruptie, Humor, Ingezonden stukken, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Marianne Vaastra en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s