Gemeente Amsterdam lapt art 1 aan hun laars bij nieuw clubhuis voor de MC ‘Hells Angels


ScreenShot809

De Hells Angels zouden in Amsterdam op het punt staan een nieuw clubhuis te openen. Het bewuste bedrijfspand in industriegebied Sloterdijk is beveiligd met rolluiken en bewakingscamera’s. Er zou een eenmanszaak zitten voor het ‘stallen en oppoetsen van motoren’.

De gemeente Amsterdam zet volgens De (Telegraaf) alles op alles om te voorkomen dat de Angels weer een clubhuis krijgen in de hoofdstad.Gemeente, politie en justitie houden scherp in de gaten in welke panden de club mogelijk interesse heeft. Per geval wordt bekeken hoe kan worden voorkomen dat de Hells Angels weer een eigen plek krijgen in de hoofdstad, laat een woordvoerder weten.Dat het trio wethandhaving cq geving schendeno.a. daar mee art 1 van het Nederlandse grondwet schenden schijnt niet zo belangrijk te wezen. Maar is strafbaarder dan waar ze wie dan ook van beschuldiggen.

In januari moesten de Angels hun clubterrein aan de Wenckebachweg in Amsterdam verlaten omdat de gemeente het gebied wilde herontwikkelen. De rechter bepaalde dat de gemeente de motorclub een vergoeding van 400.000 euro moest betalen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s