Willem Holleeder boos op misdaadjournalist John (aka de kale tekkel) van den Heuvel


Willem Holleeder heeft een wekelijkse column in de Nieuwe Revu.© ANP.

Willem Holleeder beticht John van den Heuvel in zijn Revu-column van wraakgevoelens tegen hem. De crimineel is boos omdat de misdaadjournalist hem maandag op de voorpagina van de Telegraaf in verband bracht met de schietpartij in Badhoevedorp.

Op de voorpagina staat te lezen dat Holleeder zich volgens getuigen afgelopen vrijdag na de schietpartij op ‘een steenworp afstand’ van de plaats van het delict bevond.Dit tot grote onvrede van Holleeder, zo zegt hij zijn column. ‘Wederom heeft Van den Heuvel geen hoor en wederhoor toegepast, waarin ik de aantijgingen heel makkelijk had kunnen ontkrachten door te zeggen waar ik wél was.’

Holleeder verdenkt van den Heuvel ervan wraak te willen nemen voor een akkefietje dat twee maanden geleden plaatsvond. Van den Heuvel uitte toen veel kritiek op het programma College Tour waarin Holleeder te gast was.

Presentator Twan Huys las naar aanleiding van de kritiek een mail voor die John Van den Heuvel gestuurd had aan Holleeder. In de mail nodigde de misdaadjournalist hem zelf uit voor een interview in ‘een luxe hotel in het buitenland’. De topcrimineel ging niet op dit aanbod in.

Holleeder zegt in zijn column: ‘ik begrijp dat het witwassen van zijn leugens via WNL, De Telegraaf en RTL Boulevard alleen tot doel heeft om wraak te nemen voor het tonen van zijn mail met een aanbieding voor een interview tijdens College Tour’.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Corruptie, Diversen, Frapant, Macht-Misbruik, media manie, Media manipulatie, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s