‘gerechtigheid’ zeg maar gerust klassejustitie.


De uitspraak van de rechtbank is gerechtigheid.” Daarmee reageert oud-rechter Pieter Kalbfleisch vrijdag direct na zijn vrijspraak. Hij was aangeklaagd omdat hij onder ede zou hebben gelogen.

„Na het uitvoerige onderzoek van de Rijksrecherche en het Openbaar Ministerie kan er alleen maar geconcludeerd worden dat ik de wet niet heb overtreden. Deze beslissing is daarom ook de enige juiste. Ik hoop dat hiermee definitief een einde komt aan deze voor mijn gezin en mij zeer belastende episode.”

Wij vragen ons af wat ex-rechter mr.Wedzinga van deze vonnis vindt.

Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Corruptie, Doofpot, dwalingen, Frapant, Justitie, Macht-Misbruik, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., opmerklijk nieuws, Politiek, Rechtbank, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Voorspellingen, VRIENDJE'S POLITIEK, Werk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op ‘gerechtigheid’ zeg maar gerust klassejustitie.

  1. Musatafa zegt:

    Fijn dat we weer kunnen reageren je had zeker geen zin in de Vaatstra-hype en hier zeggen ze wel betrouwbare getuige maar een getuige is geen getuige wel als je er drie strontlazerus hebt of voor de poen daar weet Louis alles van .Dus heb je wel gelijk met de verschillende maten waar ze mee meten.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s