Anonymouse Hackers beginnen oorlog tegen Israël update met nieuwe video


Hackerscollectief Anonymous heeft Israël de oorlog verklaard. De groep heeft de afgelopen dagen meer dan 700 Israëlische websites gekraakt, waaronder die van het ministerie van Defensie, de Bank of Jerusalem en de persoonlijke website van  president Shimon Peres. Ook hebben de hackers gevoelige informatie online gezet van 5000 overheidsfunctionarissen.

De gelekte gegevens bevatten onder meer namen, e-mailadressen en id-nummers. Volgens de Israëlische minister van Financiën Yuval Steinitz heeft het land de afgelopen vier dagen meer dan 44 miljoen cyberaanvallen op overheidssites moeten afslaan. Steinitz erkent tegen persbureau AP dat Israël daardoor inmiddels in een tweede oorlog is verzeild.

In een verklaring schrijft Anonymous tot de actie te zijn overgegaan omdat “de Israëlische overheid meerdere waarschuwingen heeft genegeerd over het schenden van mensenrechten, het censureren van internet en het onderdrukken van de eigen bevolking en dat van buurlanden.”

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, CIA, Corruptie, Dagboek, Klokkenluideronline, Macht-Misbruik, Nieuws, Nieuws en politiek, Oorlog, opmerklijk nieuws, Religie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.