Loog Badr Hari over de schoenen die hij droeg bij de mishandeling?


Dancefeest Sensation in de Amsterdam Arena. Inzet: Badr Hari.© ANP/JPS.

Althans (kuch) volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft de van mishandeling, van miljonair Koen Everink, verdachte kickbokser Badr Hari gelogen over de schoenen die hij aanhad tijdens het dansevenement Sensation White.

Zou iemand van den Heuvel Aka de kale tekkel het verschil uit kunnen leggen wat een kickbokser en een K1 Fighter is.

Volgens de verklaring van Everink zou Hari hem hebben getrapt, en zwaar letsel hebben toegebracht, terwijl hij op de grond lag. Na de mishandeling vroeg de politie Hari de schoenen in te leveren voor sporenonderzoek. De vechtsporter leverde hierop een paar witte schoenen met blauwe veters in, zegt Van den Heuvel tegen RTL Boulevard.
Bebloede theedoek Een nader onderzoek van de beelden van het feest toont aan dat Hari de bewuste schoenen die avond helemaal niet aanhad. Hij is op de opnamen te zien in een restaurant, en draagt op dat moment totaal andere schoenen.
Vorige week kreeg de politie al nieuw bewijs tegen Hari in handen, toen bleek dat een theedoek, waarvan Hari zei er alleen glazen mee te hebben afgedroogd, bloedsporen van Everink bevat.
Poging tot doodslag DNA-onderzoek wees uit dat de kans dat de bloedsporen van iemand anders dan Everink zijn kleiner is dan één op een miljard. Naast de mishandeling van Everink in juli, die wordt aangeduid als poging tot doodslag, heeft Justitie Hari nog acht andere zaken ten laste gelegd.
Een van de aanklachten betreft een verkeersdelict, de overige zaken gaan om geweld. Hari die, nadat hij zichzelf meldde bij de politie, vastzit sinds 24 juli staat volgende week voor de rechter.

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bizar, media manie, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Persoonlijk, Politie, Trial by Media en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Loog Badr Hari over de schoenen die hij droeg bij de mishandeling?

  1. Musatafa zegt:

    Goed verhaal Michael!!!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s