‘Aangifte tegen strafpleiter Hiddema om smaad en laster’


Theo Hiddema. Archieffoto.© anp

Een oud-cliënt van de bekende Maastrichtse advocaat Theo Hiddema heeft aangifte tegen de strafpleiter gedaan wegens smaad, laster en schending van het beroepsgeheim. Dat schrijft De Limburger/Limburgs Dagblad.

De krant weet te melden dat de klacht is ingediend door Hiddema’s oud-cliënt Pascal H. (37) uit Heerlen. Volgens een woordvoerder van justitie in Maastricht is de zaak in behandeling genomen en wordt op korte termijn een beslissing verwacht.
Hiddema, met een praktijk in Maastricht en Amsterdam, heeft zijn oud-cliënt de afgelopen jaren in de media onder meer ‘addergebroed’ en ‘onbetrouwbaar sujet’ genoemd.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Diversen, Film, Film opname, Frapant, Geluid-tape's, Moraal en Fatsoensnormen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op ‘Aangifte tegen strafpleiter Hiddema om smaad en laster’

  1. MAASTRICHT – Een oud-cliënt van de bekende Maastrichtse advocaat Theo Hiddema heeft aangifte tegen de strafpleiter gedaan wegens smaad, laster en schending van het beroepsgeheim. Volgens een woordvoerder van justitie in Maastricht is de zaak in behandeling genomen en wordt op korte termijn een beslissing verwacht. Hiddema heeft zijn oud-cliënt, Pascal H., de afgelopen jaren in de media onder meer ‘addergebroed’ en ‘onbetrouwbaar sujet’ genoemd.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s