Wij zeiden al in de jaren 80 Joris de Justitiebaas had contact met pooier van jongetjes


Joris Demmink© Ilya van Marle.

De topman bij het ministerie van Justitie heeft verschillende keren contact gehad met een pooier van minderjarige jongens. Dat verklaren meerdere getuigen in het AD. Ook zeggen ze hem met minderjarige jongens uit de nabijheid van deze pooier te hebben gezien. Een van de getuigen beweert dat de Justitietopman meerdere keren een Arabisch uitziend jongetje meenam.

Secretaris-generaal Joris Demmink (64) gaat over twee weken met pensioen. De afgelopen 10 jaar was hij de hoogste ambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Sinds 1982 bekleedt hij daar topfuncties die onkreukbaarheid vereisen.
Al jaren circuleren geruchten dat Demmink ontucht zou plegen met minderjarigen. Vorig jaar deden twee Turkse mannen aangifte tegen hem. Ze zeggen als tiener door Demmink te zijn misbruikt. Na een Rijksrechercheonderzoek besloot het Openbaar Ministerie geen vervolging in te stellen. Tot in de Amerikaanse senaat zijn hierover vragen gesteld.
Seksslaven Meerdere ooggetuigen stellen nu dat Demmink begin jaren ’80 contact had met crimineel Dick Willard. In de Haagse Schilderswijk stond Willard bekend als pooier van minderjarige jongens. Hij werd in 1991 vermoord door twee van zijn voormalige ‘seksslaven’.
‘Willard pochte over zijn klanten,’ zegt de 62-jarige Nico van Empel. ‘Ook over deze Demmink. Hij zei dat het een heel hoge ome was.’
De topman van Justitie zou ook zijn geobserveerd door leden van een Haagse hasjbende. Hun leider verklaart: ‘Mijn mensen zagen jongens bij hem in de auto stappen. Het ging om jongens van niet ouder dan 15 jaar.”
Demmink ontkent Dick Willard te hebben gekend. Zijn advocaat Harro Knijff schrijft: ‘Ten aanzien van alle vragen over Dick Willard geldt dat deze persoon de heer Demmink volslagen onbekend is. De heer Demmink heeft mitsdien dan ook geen enkel contact met betrokkene gehad.’
Knijff dreigt met juridische stappen tegen deze krant. Twee Haagse getuigen zeggen hun verhaal onder ede te willen herhalen
Maar DTV waren de eerste als medewerkers van het HIK-TEAM handel in kinderen. wij weten nog wel velen meerdere zaken. Misschien moet Joris maar eens Mr. Sander Verheul raadplegen. 🙂 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Censuur, Corruptie, Dagboek, Diefstal, Diversen, Doofpot, dwalingen, F.B.I., Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Geluid-tape's, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Kinderporno, Kroon getuigen, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Milly Boele, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., Onrecht, Ontucht, opmerklijk nieuws, Pedosexueel, Persoonlijk, Politie, Politiek, Rechtbank, Schandalig, School, Tragedie, Verborgen Camera, Vermist, Voorspellingen, Werk. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wij zeiden al in de jaren 80 Joris de Justitiebaas had contact met pooier van jongetjes

 1. Ronald. zegt:

  Als hij straks gepensioneerd is heeft hij dan nog steeds de onschenbaarheid die hij nu nog heeft?
  Je gaat toch haast hopen dat hij dan wel gepakt kan worden voordat hij in Thailand op vakantie gaat.

 2. Irene zegt:

  Het geeft toch meer dan eens weer aan onder welke schijnheilige smerige vlag wij voeren in dit smerige rechtsysteem!!!! Overal lijken ze mee weg te komen macht macht en nog eens macht
  Bah je wordt er kotsmisselijk van

 3. Bosgeus zegt:

  http://newworldorderuniversity.com/?p=4646
  LoL, Barry Davis heeft Juni tot homomaand verklaard.

  Ik heb me jaren geleden al in die zaak verdiept, de verklaringen van Adele van der Plas waren al in de vorige eeuw duidelijk genoeg, dat iedereen kon begrijpen dat het zo is. Doordat de politiek en media hier op deze manier mee zijn omgegaan, zijn ze nu bijna allemaal verdacht van hetzelfde. Bovendien was Demmink ook nog hoge baas van politie, dus is ook nog bijna elke politie agent verdacht.

  In ieder geval, volgens mij zijn niet alle politie agenten pedofiel.
  De meeste zijn genoeg klootzak om verdacht te zijn, maar er zijn ook wel agenten die mij hielpen.
  Ik hoop dat niet willekeurig alle wouten nu neergeschoten gaan worden in Nederland, Integendeel, we moeten die paar eerlijke jongens die er tussen zitten helpen tegen hun corrupte collega’s.
  Helaas zijn veel eerlijke jongens daar weggepest. Vorig jaar kwam ik er een tegen, die in ze eentje mij probeerde te helpen tegen 4 compleet corrupte collega’s. Zo’n man is echt een held, verdient een lintje en bescherming.

 4. silver price zegt:

  Verslaggever Koen Voskuil heeft vele maanden onderzoek gedaan in met name het Haagse criminele milieu. Hij heeft meerdere getuigen gesproken die zeggen dat Demmink begin jaren tachtig contact had met de crimineel Dick Willard. In de Haagse Schilderswijk stond Willard bekend als pooier van minderjarige jongens. Hij werd in 1991 vermoord door twee van zijn voormalige ‘seksslaven’.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s