mr.Sander Verheul een licht uit het Oosten die schijnt over donker Nederland.


Opvallend vernieuwend is mr. Sander Verheul uit Almere strafrechtdeskunig en met het nieuwe youtube informatieclips een verademing in de advocatuur.
Over zich zelf zegt Sander het volgende.moslim, strafrechtadvocaat, www.verheulstrafrecht.com ; message He who has nothing, has Allah:

Nederland schendt verdragsbepalingen nu het niet in staat is om op adequate wijze te voorzien in rechtsbijstand in strafzaken die worden behandeld door de politierechter. als je naar de rechter gaat heb je geen idee dat je je kunt laten bijstaan door een advocaat tegen een minieme eigen bijdrage van vaak slechts 125 euro.

Men gaat uit van minimale en lastig toegankelijk informatie om zodoende de rechtzoekende zoveel mogelijk in het duister te laten tasten. Wat niet weet, wat niet deert lijkt uitgangspunt waar het gaat om de informatievoorziening aan mensen die gedagvaard worden bij de politierechter.

Onder het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens  is het recht op rechtsbijstand opgenomen.

En wel  in artikel 6, derde lid, onder c, er zijn dan wel twee eisen om die rechtsbijstand ook kosteloos aangeboden te krijgen a) de betrokkene beschikt niet over voldoende middelen om een raadsman te bekostigen en b) de belangen van een behoorlijke rechtspleging eisen dit. Een stukje uit http://sanderverheul.wordpress.com/

Dus maak u moeder niet boos Alexander, As-Salamu Alaykum nog meer info http://nl.linkedin.com/in/verheulstrafrechtadvocaat

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Algemeen, Doofpot, Justitie, Macht-Misbruik, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Rechtbank, Rechterlijke dwalingen in Nederland en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op mr.Sander Verheul een licht uit het Oosten die schijnt over donker Nederland.

 1. Syl zegt:

  Leuk apart artikel geeft wweer eens een andere inzicht.

 2. Ger Overbeek zegt:

  Persoonlijk vind ik de collumn wel leuk en onderbouwend maar vind Sander erg zwak overkomen.

 3. Mustafa zegt:

  Ha leuk hij een moslimadvocaat lijkt mij meer een ……..advootje wat heeft hij je voor dit artikel gegeven Michael, trouwens je Arabisch is beter dan ik dacht :))

 4. Mustafa zegt:

  Kom op Michael het straalt van die mans kop sorry hoofd af de onbenulligheid. Wat hij doet is geen info maar verkapte reclame.

 5. Freelance medewerker redactie DTV zegt:

  Of hij bekwaam is weet ik niet. Dat hij er de zelfde fatsoensnormen op nahoudt als andere mensen uit zijn plaats weet ik wel. Zal wel iets regio gebonden zijn.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s