‘Beatrix wil Friso uit lijden verlossen’


Nieuwe (geruchten)) over prins Friso, afkomstig van onze zuiderburen. Volgens het Vlaamse magazine TV Familie staan de Oranjes voor een dilemma. Beatrix zou haar zoon ‘uit zijn lijden willen verlossen, terwijl Mabel haar man koste wat kost in leven wil houden.’ (KUCH) dik 3 miljoen voor functie’s per jaar die je slapend verdiend is ook een motvatie?

De cover van TV Familie.© TV FAMILIE.

Prins Friso raakte op 17 februari dit jaar in coma na een ernstig ski-ongeluk. Hij ligt nu acht maanden in een Brits ziekenhuis, omdat in Nederland de behandeling allang stopgezet zou zijn. De kans dat Friso ooit nog een normaal bestaan zal kunnen leiden, is namelijk zeer klein.
Volgens het Vlaamse blad TV Familie zorgt de uitzichtloosheid in de toestand van Friso voor verdeeldheid bij de Oranjes. ‘Nu moet er echt beslist worden’, kopt het blad. Zo zou een deel van de familie, met pijn in het hart, oneerbiedig gezegd ‘de stekker eruit willen trekken’, terwijl Mabel de vader van haar twee kinderen koste wat kost in leven zou willen houden.
Het blad beroept zich op ‘bronnen achter gesloten deuren’ die zeggen dat het een deel van de familie beter lijkt ‘de natuur haar gang laten gaan’, omdat de prins toch nooit meer de oude zal worden. Welke bronnen dat precies zijn is nog ((onduidelijk.) Kuch.

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Buitenland, Drama, Klokkenluideronline, Koninglijk huis, Kroon getuigen, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Noodlot Ongeval, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Religie, Tragedie, Verhalen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op ‘Beatrix wil Friso uit lijden verlossen’

  1. Bosgeus zegt:

    3 Miljoen verdienen dat is toch leuk?
    Ik gun dat iedereen.
    Beter iemand dan niemand.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s