De 17-jarige Sehriban Akpinar, die 9 augustus in Rotterdam werd vermoord, moest met een mobiele telefoon worden gefilmd.


Sehriban Akpinar met op de achtergrond de plek waar haar lichaam werd aangetroffen.© Google Streetview.

Het seksueel misbruik van de 17-jarige Sehriban Akpinar, die 9 augustus in Rotterdam werd vermoord, moest met een mobiele telefoon worden gefilmd. Voor de dodelijke steekpartij zitten drie jongens van 14 en 15 jaar vast.

Dit schrijft het AD vandaag. Eén van het trio, de 14-jarige Gaffar, zou gedwongen zijn door de twee anderen om mee te gaan naar de plek waar Sehriban later dood werd gevonden.
Met zijn nieuwe iPhone, moest hij de seks filmen. De 15-jarige hoofdverdachte Ismail zou met zijn maatje Ertan (14) het plan hebben opgevat seks te hebben met Sehriban én haar twee jaar oudere zus. De zus kwam niet opdagen.
‘Pervers’ Volgens advocaat mr. R. Nelisse, die Gaffar juridisch bijstaat: ‘Pervers natuurlijk. Mijn cliëntje heeft aangegeven er niks mee te maken te willen hebben. Hij is bedreigd en geïntimideerd om toch naar de afgesproken plek te komen.’
Toen op de afgelegen plek de eerste klappen vielen, zou Gaffar zich uit de voeten hebben gemaakt. Gaffar is volgens zijn advocaat eigenlijk niet meer dan ‘de sukkel met een mobiele telefoon.’

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Drama, Film, Film opname, Misdaad, Misdrijf, Moord en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s