Volgens advocaat van Putten gaan inbrekers schijnbaar uit zich zelf dood.


Advocaat Willem van der Putten die door het echtpaar uit Diessen in de arm is genomen zegt dat het stel zeer benieuwd naar de doodsoorzaak van de 37-jarige Tilburger die bij hen inbrak.

‘Deze mensen willen ook heel graag weten wat er is gebeurd want ze vinden het raar dat de man is overleden. Er is geen buitensporig geweld gebruikt. Ze hebben niet gemept, ik heb nergens opgevangen dat er een wapen zou zijn gebruikt. Ze hebben de man alleen vastgehouden,’ vertelt hij aan het Brabants Dagblad.

In de nacht van maandag op dinsdag overleed de 37-jarige Tilburger nadat hij in een woning aan de Rijtseweg in Diessen door bewoners was betrapt tijdens een inbraak en er een vechtpartij was ontstaan. Toen agenten bij het huis arriveerden, was de man buiten bewustzijn. Hij is ter plekke gereanimeerd, maar overleed kort na aankomst in een ziekenhuis.

Lees ook
Inbreker dood, bewoners gehoord als verdachte

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Censuur, Diefstal, Fatale Blunder, Frapant, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Volgens advocaat van Putten gaan inbrekers schijnbaar uit zich zelf dood.

 1. Bosgeus zegt:

  Het land weer een beetje veiliger.
  Bespaart miljoenen aan hotelkosten zo.
  Complimenten aan de slachtoffers en aan de wakkere agenten hier.

 2. Voorlopig worden ze verdacht van betrokkenheid bij de dood van een inbreker, zegt een woordvoerster van het OM in Breda. Het stel is niet gearresteerd en mocht het politiebureau dinsdagmiddag verlaten.In de nacht van maandag op dinsdag overleed de 37-jarige Tilburger nadat hij in een woning aan de Rijtseweg in Diessen door bewoners was betrapt tijdens een inbraak en er een vechtpartij was ontstaan. Toen agenten bij het huis arriveerden, was de man buiten bewustzijn. Hij is ter plekke gereanimeerd, maar overleed kort na aankomst in een ziekenhuis.Bewoners gewondOok de bewoners raakten gewond. De man en vrouw zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld en zijn vervolgens naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. In en rond de woning wordt forensisch onderzoek verricht. De politie houdt er rekening mee dat de inbreker uit was op dure vogels in een volière.Er is de laatste tijd veel ingebroken in de buurt, vertelde een politiewoordvoerder. Op basis van verklaringen van buurtbewoners sluit de politie niet uit dat er dinsdagochtend nog een tweede inbreker bij was.Soortgelijke zaakBegin augustus deed zich in Voorthuizen (Gelderland) een soortgelijke zaak voor. Bij een gewapende overval op een woning kwam een man uit Ede om die later een van de overvallers bleek te zijn. Hij werd zwaargewond op enige afstand van het huis gevonden en overleed later in het ziekenhuis. De bewoners van het huis, een echtpaar, raakten gewond.

 3. John Coffey zegt:

  He, Bosgeus. Neem eens een andere naam joh. Je huilt mee met de wolven in het bos. Misschien dat Mabel wat van die drie miljoen af kan staan aan die hongerlijdende uitkeringstrekkers tegen wil en dank of die werkeloze illegalen die hier gehaald worden om de lonen van het gewone volk kunstmatig laag te houden en uit pure nood maar een koe in een weiland gaan slachten, ofzo. Iemand doden omdat hij moet stelen omdat de elite hém helemaal kaalplukt is laf. Neem dan die elite op de korrel, als je een vent bent.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s