Vitali Klitsjko ‘ was in Moskou na amper vier ronden klaar met zijn Duitse uitdager Manuel Charr


 

© ap.Bokser Vitali Klitsjko uit Oekraïne heeft zaterdag zijn kampioensgordel van de mondiale bond WBC behouden. De 41-jarige zwaargewicht met de ‘ijzeren vuist’ was in Moskou na amper vier ronden klaar met zijn Duitse uitdager Manuel Charr. Klitsjko zegevierde op technische knockout, nadat hij Charr een bloedende wond boven diens rechteroog had bezorgd.
© reuters.

De 2 meter lange boksreus uit Oekraïne boekte zodoende zijn 45e zege in 47 partijen. Hij besliste 40 partijen met een knockout. Voor de negende maal op rij verdedigde Klitsjko met succes zijn WBC-titel.
Toch was Klitsjko na afloop niet helemaal gelukkig met zijn zege. ‘Ik ben teleurgesteld dat ik de partij niet met een echt knockout hebben kunnen beslissen. Triest genoeg heeft nu de dokter een einde gemaakt aan het gevecht. Maar we hadden allebei nog verder gewild.’
Charr liet ook duidelijk blijken dat hij niet wilde stoppen. Hij daagde Klitsjko ook uit om verder te gaan. Maar zijn coaches grepen in, waarna het teleurgestelde publiek naar huis moest.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Boksen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s