POSTBODE HOUD MAANDELANG POST VAST, ACH ER ZIJN ERBIJ DIE HELEMAAL NIET BEZORGGEN, OF VERKEERD.


© archieffoto anp.

PostNL heeft een postbode uit Woerden op staande voet ontslagen, omdat hij maandenlang post heeft achtergehouden. In het huis van de man zouden 45 zakken post zijn aangetroffen.

Dit meldt een verslaggever van Dichtbij.nl, die een van de gedupeerden sprak.PostNL stelde recent een onderzoek in naar aanleiding van klachten uit de wijk van de postbode. ‘Uit dit onderzoek is gebleken dat een medewerker post achterhield’, schrijft het bedrijf in een excuusbrief naar de gedupeerden.Raymond van ’t Hoofd, eigenaar van restaurant Het Dukdalf, ontving naast de excuusbrief ook zijn gemiste post. ‘De oudste poststukken zijn van augustus vorig jaar’, aldus Van ’t Hoofd.

PostNL kan nog niet aangeven hoeveel mensen hun post niet hebben gekregen en hoelang de werknemer zijn werk niet deed. ‘Wij zijn dit nog aan het uitzoeken’, aldus woordvoerster Jo-Ann Isenia tegen AD.nl.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Macht-Misbruik, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Religie, Satire, Schandalig, Vermist, Werk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op POSTBODE HOUD MAANDELANG POST VAST, ACH ER ZIJN ERBIJ DIE HELEMAAL NIET BEZORGGEN, OF VERKEERD.

  1. Dick Petrick zegt:

    Enige weken geleden ook bij ons in Almere gebeurd. Lijkt me makkelijk na te zoeken, als niemand in de straat zijn/haar post door de week krijgt van een en dezelfde postbode, terwijl op zaterdag een andere postbode liep, die wel bezorgde, maar nee, ze gingen het eerst nazoeken en we zouden binnen 5 werkdagen wat horen. Tussendoor moet je van alles afbellen: Maandlenzen welke niet geleverd werden, bloeduitslagen trombosedienst, enz. enz, Moet trouwens complimenten geven aan de bedrijven, welke we hebben gebeld en die toch op een andere manier voor levering hebben gezorgd. Heeft toch alles bij elkaar bijna 2 weken geduurd, voordat ze er officieel achter waren dat de post in de schuur van de postbode stond

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s