Hub L. vast in onbekende gevangenis te Vught!


 Limburger Hub L., die in Spanje vastzat op verdenking van betrokkenheid bij twee gruwelmoorden, is overgebracht naar een (geheime gevangenislocatie) in Nederland.

 
 

Hub L. Hub L.De 58-jarige man wordt ervan verdacht iets te maken te hebben met de moord op Mouhammed al Jader (29) in Schinveld en Alan Gergeri (24) in Sittard. Justitie in Maastricht wil L. in ons land berechten.De man vreest voor zijn leven omdat hij bedreigd wordt. Er zou door een groep Albanezen een ton op zijn hoofd en op dat van zijn eveneens verdachte gezinsleden zijn gezet. Daarom sloeg hij maanden geleden op de vlucht. Hij werd in Spanje aangehouden.

L. is volgens zijn advocaat zondagavond vanuit zijn Madrileense cel per vliegtuig naar ons land gebracht. Vorige week kreeg hij in de gevangenis nog bezoek van de Limburgse recherche en de officier van justitie voor een nieuw verhoor. De Sittardenaar hield echter zijn kaken stijf op elkaar.

L.’s echtgenote Els en zijn zoons Maurice en Michel zitten al langer vast in deze zaak. Zijn dochter Rachelle is nog spoorloos. Het gezin zou volgens de opsporingsdiensten achter de moorden op Mouhammed al Jader en Alan Gergeri zitten.

Alleen van Al Jader zijn lichaamsresten in een put van een woning in het Belgische Gellik teruggevonden. Zijn lijk was opgelost in zuur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Censuur, Doofpot, LEAKS, Moord, Nieuws en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s