Hero als Bram zegt dat een bal 4kant is dan geloof ik dat!


© ANP.

PVV-leider Geert Wilders en advocaat Bram Moszkowicz ontkennen allebei dat er sprake is geweest van de overdracht van een koffer met contant geld door Wilders aan Moszkowicz. Aanleiding zijn opmerkingen van ex-PVV’er Hero Brinkman in Nieuwe Revu.

‘Mede namens Bram Moszkowicz bij deze een keiharde ontkenning van het onzinverhaal van Brinkman in Nieuwe Revu dat ik een koffer met cash uit de VS aan Moszkowicz zou hebben gegeven. Complete onzin dus’, laat Wilders woensdag weten.Hero Brinkman is inmiddels door Moszkowicz gebeld en zegt nu: ‘Ik weet niet wie er liegt, maar ik heb het idee dat het Geert is. Hij heeft in februari tegen mij gezegd dat hij een koffer met 75.000 dollar cash meteen aan Moszkowicz heeft gegeven. Maar Geert heeft wel vaker tegen mij gelogen. Als Moszkowicz mij belt en zegt dat het niet zo is, dan geloof ik dat.’

Vorige week werd bekend dat Moszkowicz voor de tuchtrechter moet komen, omdat hij onder meer stelselmatig contant geld heeft aangenomen zonder dat te melden. Ook is hij volgens de deken van de Orde van Advocaten in Amsterdam, Germ Kemper, naar een aantal cliënten onduidelijk geweest over het honorarium dat hij in rekening heeft gebracht.

Ook al gelooft Brinkman de lezing van Moszkowicz, hij houdt vol dat Wilders hem in februari rond een Kamerdebat over partijfinanciering – Brinkman was toen nog PVV’er en woordvoerder voor die partij in dat debat – wel degelijk heeft gezegd dat een koffer met 75.000 dollar cash meteen doorging naar Moszkowicz. ‘Hij wilde me denk ik voor het lapje houden en heeft me op het verkeerde been gezet. Misschien om van mijn gezeur af te zijn.’

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Censuur, Corruptie, Doofpot, Fatale Blunder, Frapant, Justitie, LEAKS, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., opmerklijk nieuws, Overig, Politiek, Religie, Satire, Verhalen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s