CIA-agent Chase Brandon: Wel degelijk buitenaardse lijken bij Roswell


Op 8 juli 1947 bracht de krant Roswell Daily Record het nieuws dat een vliegende schotel bij een lokale ranch was neergestort. Gisteren vertelde een CIA-agent tegen de Huffington Post dat er niets onwaar was aan het bericht dat 65 jaar geleden wereldnieuws werd.

‘Het was echt geen weerballon, het was precies wat de pers er toen over schreef’, zegt Chase Brandon, een voormalig CIA-agent. ‘Het voertuig kwam duidelijk niet van deze planeet, het stortte neer en er waren wel degelijk buitenaardse lijken.’

Doos vol bewijsmateriaal
Brandon werkte tientallen jaren voor de CIA. In de jaren 90 trof hij informatie aan over het Roswellincident op het hoofdkantoor van de CIA. Hij ontdekte in een archief een doos vol bewijsmateriaal. ‘Ik bekeek de inhoud, zette de doos weer op de plank en zei: Mijn god, het is echt gebeurd!’, aldus Brandon. In de doos zaten volgens Brandon documenten en foto’s die onomstotelijk bewezen dat er daadwerkelijk een buitenaardse schotel was neergestort.

Roswell staat bij ufo-aanhangers bekend als het belangrijkste ufo-incident ooit.

Bron o.a Huffington Post

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, CIA, Corruptie, Defensie, Doofpot, F.B.I., Film, Film opname, Fotos, Frapant, LEAKS, Macht-Misbruik, Nieuws en politiek, Politiek, Voorspellingen, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s