KLPD verliest niet alleen zijn (geloof)waardigheidHet KLPD-pand, waarin de Dienst Nationale Recherche zit, is ruim drie uur ontruimd geweest. Ook een deel van het omringende industrieterrein werd afgesloten vanwege de bommelding.

Wat er precies aan de hand was, is nog onduidelijk. Het KLPD stelde zaterdagavond in een verklaring dat de Nationale Recherche afgelopen week diverse goederen in beslag heeft genomen bij zoekingen. Bij nader forensisch technisch onderzoek naar deze goederen ontstond behoefte om de deskundigheid van de EOD te raadplegen, aldus het KLPD.

De EOD heeft „het in beslag genomen goed” vervolgens voor nader onderzoek meegenomen. Een woordvoerder van het KLPD kon er verder niets over zeggen, ook niet met welke zaak de zoekingen te maken hadden. De Nationale Recherche richt zich op de bestrijding van de zware, georganiseerde criminaliteit.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Corruptie, Dagboek, Diefstal, Diversen, Doofpot, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Geluid-tape's, Hoofd verantwoordelijke, LEAKS, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., opmerklijk nieuws, Politie, Politiek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s