Vrouw doodgestoken in basisschool


  • Vrouw doodgestoken in basisschool

Copyright ANP 2012

ROTTERDAM (ANP) – In de hal van de basisschool Augustinus in Rotterdam is vrijdagmiddag een vrouw doodgestoken. Een andere vrouw raakte bij de steekpartij gewond. Dat meldde de politie vrijdag.

In eerste instantie werd gemeld dat de vrouwen waren gestoken op het schoolplein, maar volgens de politie vond de steekpartij plaats in de school. Een politiewoordvoerder zei dat er een ruzie was ontstaan tussen de twee vrouwen en een nog onbekende man op de West-Kruiskade. Die ruzie verplaatste zich tot in de school aan de Josephstraat en escaleerde tot een vechtpartij. Bij de school trok de man een mes.

Volgens de woordvoerder zijn er wel enkele aanknopingspunten wat betreft de identiteit van de dader, maar heeft de politie hem nog niet aangehouden. De identiteit van de slachtoffers en de toestand van de gewonde vrouw zijn onduidelijk. Volgens de woordvoerder is de vrouw wel aanspreekbaar. Het gaat niet om leerkrachten van de school.

De kinderen in de school zijn ongedeerd. Zij zaten verzameld in één ruimte om te kijken naar een voorstelling en hebben daarom vermoedelijk niets meegekregen van het voorval. De kinderen zijn nog in de school en worden opgehaald door hun ouders. Die zijn gebeld door de schoolleiding. Het schoolplein is afgezet; er zijn weinig toeschouwers meer bij de school

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Drama, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws, Politie, School en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s