Man gooit molotovcocktails naar agenten en bedreigde hen met een kruisboog


Gijsbert Ruiter (59) voor zijn woning.

HAELEN –  Het weghalen van een illegaal hekwerk voor een woning in het Limburgse Haelen, is donderdagmiddag compleet uit de hand gelopen. De bewoner van het huis bekogelde de politie met molotovcocktails en bedreigde hen met een kruisboog. Eén van de agenten overgoot hij met benzine.

Het hek is neergezet door Margot Barel (52) en haar man Gijsbert Ruiter (59) om hun woning te beschermen. Het echtpaar zegt al jarenlang geterroriseerd en geïntimideerd te worden door buurtbewoners in een woonwagenkamp.

De gemeente bepaalde echter dat het hek weg moet, omdat het niet aan de voorschriften voldoet. Toen Ruiter de politie donderdag voor zijn huis ontwaarde, sloegen bij hem de stoppen door.

De politie trok zich na de aanval terug. Enige tijd later bleek Ruiter gevlucht. De politie begon daarop met een grote zoekactie in de omgeving van Haelen.

Noot .

ja de regeltje;s heh van de overheid zal wel meer stoppen doen door slaan.

En dat GVD voor een stom hekje hebben die gasten geen echt werk te doen ziekelijk land.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Brand, Diversen, Drama, Macht-Misbruik, Misdrijf, Nieuws, Onrecht, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Man gooit molotovcocktails naar agenten en bedreigde hen met een kruisboog

 1. Ronald. zegt:

  @dutchtv

  Jawel hoor , de politie heeft wel zeker wat beters te doen.
  Dronken mannetjes schoppen enzo.

 2. Mustafa zegt:

  Natuurlijk zal het wel verkeerd begrepen worden en deze man heel erg lang gestraft worden en hij is al bijna 60 jaar. Maar ook in onze schone Limburg zijn gemeentes en regels die mensen op hun eigen terrein zich zelf willen beschermen niet terzake doende het “het paarsekrokedilsyndroom’
  Of de rechter hier rekening mee gaat houden denk ik niet wij zijn maar een stelletje “domme burgers” waar ze alles mee uithalen TOT dat de STOPPEN door slaan Gijsbert sterkte man je deed wat je tot het uiterste dreef het ga je goed.

  • DutchTV zegt:

   As soon as you’re born they make you feel small
   By giving you no time instead of it all

   They hurt you at home and they hit you at school

   They hate you if you’re clever and they despise a fool
   Till you’re so ****ing crazy you can’t follow their rules

   Aanvulling update“Veertien jaar geleden kochten Gijsbert en zijn vrouw Margot hun huis in Haelen. Zij verhuisden van Amsterdam naar Limburg om de rust op te zoeken. De gemeente Leudal, waar Haelen onder valt, besloot twee jaar na hun verhuizing dat er een woonwagenkamp in het Limburgse plaatsje mocht komen. Het kamp kwam precies achter het huis van Gijsbert, Margot en hun zoontje te staan.

   De familie vond dat geen probleem, totdat de woonwagenkampbewoners bomen om gingen kappen om meer ruimte op het kamp te creëren. Het gezin sprak de bomenkappers hierop aan en hierdoor ontstond een ruzie. De familie meldde het kappen van de bomen bij de gemeente en dat schoot de woonwagenbewoners in het verkeerde keelgat. Zij bedreigden Gijsbert en zijn familie met de dood, gooien hun ruiten in en doodden 20 van hun kippen en hanen. De lijst is volgens het gezin eindeloos en zij vinden dat de gemeente nooit adequaat heeft ingegrepen. Hoewel zij dolgraag zouden willen verhuizen, is hun huis sinds de komst van het kamp volledig onverkoopbaar geworden.

   Het gezin voelde zich zó onveilig dat ze tralies voor hun ramen lieten plaatsen. De gemeente betaalde hiervoor, omdat zij erkende dat het gezin gevaar liep. Gijsbert kreeg ook toestemming om een hek rond zijn huis te zetten. Toen de omheining er eenmaal stond, oordeelde de gemeente echter dat het hek te hoog was. Omdat Gijsbert en zijn vrouw weigerden het hek weg te halen, besloot de gemeente donderdag in te grijpen. De rest is geschiedenis.

   Hier kan je de gehele vooraanloop met gemeente en politie zien met Agent Impelmans

 3. Ronald. zegt:

  Als je al ziet hoe amateuristisch de politie te werk gaat , dan begrijp je gelijk waarom de hulp/diensverlening gefaald heeft.

  Tip voor ome agentje . Als je de volgende keer een deur wilt open trappen , bel dan eerst aan. Misschien maakt de bewoner dan zelf de deur open ….. DUH.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s