Sander Vreeswijk ook in hoger beroep 18 jaar en TBS voor moord op Milly Boele


Sander Vreeswijk moet 18 jaar de gevangenis in omdat hij in maart 2010 het 12-jarige meisje Milly Boele heeft verkracht en vermoord. Het gerechtshof in Den Haag heeft de ex-politieman veroordeeld wegens moord, omdat het bewezen acht dat Vreeswijk haar met voorbedachten rade heeft gewurgd met zijn broekriem. Het hof legde ook tbs met dwangverpleging op.

Verkrachting staat voor het hof ook vast: Vreeswijk heeft Milly oraal verkracht. Het Openbaar Ministerie had 25 jaar cel en tbs geëist. De rechtbank in Dordrecht legde Vreeswijk In november 2010 18 jaar cel en tbs op voor doodslag op Milly.

Sander  lokte zijn buurmeisje Milly op de bewuste dag mee naar zijn woning met een verhaal over katten. Eenmaal binnen maakte hij de mobiele telefoon van Milly onklaar en nam het meisje mee naar de badkamer, waar hij haar seksueel heeft misbruikt.

© ANP.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Dagboek, Drama, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Kinderporno, Macht-Misbruik, Milly Boele, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, O.M., Pedosexueel, Politie, Schandalig, Tragedie, Verhalen, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Sander Vreeswijk ook in hoger beroep 18 jaar en TBS voor moord op Milly Boele

  1. Jacqueline zegt:

    Hier had “levenslang” de enige juiste straf geweest.
    Zonder enig perspectief noch gratie….is dat niet vreemd om dat te moeten horen uit de mond van de vrouw van een levenslang gestrafte?

    Dat je mag branden in de hel Sander Vreeswijk!
    Deze daad is nooit goed te praten noch te verzachten d.m.v. jointjes!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s