Robert Mikelsons AKA Het Beest krijgt 18 jaar celstraf en tbs.Robert Robert Mikelsons, hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak, is vandaag door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot 18 jaar celstraf en tbs. Zijn echtgenoot Richard van Olffen is veroordeeld tot 6 jaar cel.

Het stelselmatige, zeer ernstige misbruik van tientallen jonge kinderen vindt de rechtbank zo ernstig, dat Het stelselmatige, zeer ernstige misbruik van tientallen jonge kinderen vindt de rechtbank zo ernstig, dat Het stelselmatige, zeer ernstige misbruik van tientallen jonge kinderen vindt de rechtbank zo ernstig, dat Mikelson daarvoor nagenoeg het volle pond heeft gekregen.

]Het Openbaar Ministerie had met 20 jaar cel en tbs het maximale geëist in deze zaak. De rechtbank kwam tot 2 jaar cel minder, omdat deskundigen hem als verminderd toerekeningsvatbaar beschouwen daarvoor nagenoeg het volle pond heeft gekregen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dagboek, Drama, Film opname, Fotos, Geluid-tape's, Kinderporno, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, O.M., Pedosexueel, Politie, Sex, Tragedie, Verhalen, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Robert Mikelsons AKA Het Beest krijgt 18 jaar celstraf en tbs.

  1. Ronald. zegt:

    ach nu snap ik het .
    Als je met voorbedachte rade een gruwelijke misdaad gaat plegen , en dan ook nog kijkt of de plaats delict aan alle eisen voldoet zodat je je daad kunt verdoezelen , en je andere viespeuken ook nog opbeld en ze gaat vertellen/uitnodigen ,dan ben je dus verminderd toerekeningsvatbaar.

    Ik vraag me langzaam af of alle rechters in Nederland een beetje geflipt zijn.

  2. Jacqueline zegt:

    Vind het geen probleem dat hij “verminderd toerekeningsvatbaar” verklaard is…zolang die TBS er maar aangeplakt blijft zitten. Ach…ik denk dat hij het niet gaat redden…zal zichzelf wel ophangen ofzo. Dat ie dan heel langzaam mag stikken en nog even flink genomen wordt door medegedetineerden. Dat geldt trouwens ook voor zijn pedopartner die vreemd genoeg een veel lagere straf kreeg. Nou ja, vreemd genoeg….eigenlijk niet zo vreemd. Was niet alleen zijn pedo-partner maar ook zijn witte boorden netwerk manager.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s