Ouders Milly Boele zijn kapot gemaakt door Sander Vreeswijk.


Ouders Milly worstelen met wraakgevoelens

DEN HAAG –  De ouders van het vermoorde meisje Milly Boele worstelen twee jaar later nog altijd met wraakgevoelens jegens Sander V. „Zij proberen deze gevoelens te onderdrukken, al is het maar omdat zij V. geen deel willen laten uitmaken van hun verdere leven. Bovendien hebben zij het volste vertrouwen in ons rechtssysteem.”

Dat heeft hun advocaat Frank van Ardenne geschreven aan het Openbaar Ministerie. „Zij zijn er van overtuigd dat recht zal geschieden en dat V., in hun ogen een wandelende tijdbom, zo lang mogelijk uit onze samenleving zal worden verbannen.”

Het drama heeft bij Fred en Tineke Boele diepe sporen nagelaten „De strijd die zij nog steeds strijden, is hoe om te gaan met het verdriet, de pijn en de leegte. Verder doen zij er alles aan om hun twee andere kinderen in de gelegenheid te stellen een zo normaal mogelijk leven te leiden.”

Het verlies van een kind is op zichzelf al het ergste wat je als ouder kan overkomen. Wat het verlies van een kind door een geweldsmisdrijf teweegbrengt bij de ouders, laat zich met geen pen beschrijven, aldus Van Ardenne. „De dood van Milly heeft een alles verwoestend effect op hen heeft gehad. Het verdriet is peilloos. De pijn onmetelijk. De leegte grenzeloos. Milly is weg en komt nooit meer terug. Een roos geknakt in de bloei van haar leven.”

De ouders blijven met onbeantwoorde vragen zitten. „Waarom is onze lieve dochter op deze gruwelijke manier aan haar einde gekomen? Wat heeft V. het arme kind allemaal aangedaan? Hij zal toch niet wegkomen met zijn geveinsde geheugenverlies?“

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Drama, Milly Boele, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., Overig, Pedosexueel, Persoonlijk, Politie, Politiek, Rechtbank, Sex, Tragedie, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s