Breaking News : Bram Moszkowicz its showtime.


Talkshow voor Bram Moszkowicz.

@kovandijk fotomontage.

Gisteren in het nieuws dat Bram Moszkowicz per direct uit het familiebedrijf Moszkowicz advocaten stapt. De reden is dat Bram naast de advocatuur iets anders gaat doen dat met televisie heeft te maken. Begin januari meldde Bram dat hij bij Talpa een pilot heeft opgenomen voor een eigen talkshow. Op dat moment was er nog geen belangstelling bij de omroepen voor de Bram Moszkowicz show maar nu dus wel.

Ik ben natuurlijk achter de schermen gaan informeren en kreeg een paar zeer exclusieve foto’s van de eerste aflevering die ik uiteraard niet mocht plaatsten. Ook werd mij onder streng embargo een blik gegund op de gastenlijst. Bram ontvangt in zijn eerste uitzending Prinses Mabel, Willem Holleeder en Jort Kelder. Dat wordt lachen. Mabel zal nu eerlijk vertellen hoe het zat met Bruinsma want Friso kan het toch niet horen. Willem gaat uitgebreid in op de geruchten dat zijn maatje Jan-Dirk Paarlberg als jochie een verhouding had met Wim Sonneveld waardoor hij de helft van zijn vermogen heeft geërfd en Jort Kelder komt zijn nieuwe televisiecollega succes wensen.

Bron en verder lezen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, cabaret comedian, Fotos, Frapant, Humor, Klokkenluideronline, Liefde, Maffia-Media, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Muziek, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Oud-SS'ers spreken, Politie, Politiek, Rechtbank, Religie, Satire, Sex, Televisie, Verhalen, Werk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s