Sander Vreeswijk een agent met spontane Alzheimer.:Update uitgestelt naar 15 mei rechter ging van haar stokje.


Geheugen van Sander Vreeswijk laat hem  in de steek als een lekkende kraan, of een klein katje?

In DEN HAAG is het hoger beroep tegen de Buurman van Milly Boele begonnen. –  Sander Vreeswijk  kan zich nog altijd nauwelijks iets herinneren van de (kuch) moord op het 12-jarige meisje Milly Boele uit Dordrecht. Wat hij in maart 2010 allemaal met haar heeft gedaan en vooral wat zij heeft gezegd en hoe ze op hem reageerde, kan hij niet meer vertellen. Dit bleek dinsdag bij het gerechtshof in Den Haag dat de hoger-beroepszaak tegen de ex-politieman behandelt.

Sander Vreeswijk, een buurman van Milly, is door de rechtbank in Dordrecht veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf en tbs.
Ook toen zei hij dat hij gaten in zijn geheugen had. Het Openbaar Ministerie (OM) vindt de straf van de rechtbank te laag. Sander vindt het niet terecht dat hij is veroordeeld voor moord, dat moet volgens hem doodslag zijn. Ook wil hij van de tbs af. Eigelijk vindt hij ((kuch) dat hij onmiddelijk vrij moet komen en promotie verdiend.

Afgaand op het verhaal zoals Vreeswijk het vertelt, lijkt het alsof de gebeurtenissen rond de dood van Milly zich in stilte en rust hebben afgespeeld.

De verdachte zegt dat hij zich niet kan herinneren dat Milly tegenstribbelde toen hij bij hem thuis haar mobiele telefoon uit elkaar haalde, haar handen probeerde te binden, of toen hij haar meenam naar de badkamer.

Ook kon hij het hof niet vertellen wat het meisje deed toen hij haar begon te wurgen met een broekriem. „Ze zal toch niet volgzaam en lijdzaam zijn geweest?”, vroeg de aanklager zich af.

Toen Milly dood was, heeft Vreeswijk haar lichaam in zijn tuin begraven. En er ook nog met een paar (********) een discoavondje gegeven.
Daar werd ze dan een week later gevonden, nadat Sander. zich bij de politie (kuch) had gemeld.

Wij waren vandaag weer eens goed misselijk geworden om zo een (mens) te aanschouwen.

Maar wij waren gelukkig niet de enigste!

Rechter onwel
Maar het hoger beroep over de moord op het 12-jarige Milly Boele werd vandaag  onderbroken omdat een van de rechters onwel was geworden. Nadat de vrouwelijke rechter met een ambulance werd afgevoerd,werd het proces naar 15 mei voorlopig verplaatst.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in "He Kill 'Em With They Love", Corruptie, Dagboek, Diversen, Doofpot, Drama, Fatale Blunder, Kinderporno, LEAKS, Macht-Misbruik, Milly Boele, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, O.M., opmerklijk nieuws, Pedosexueel, Persoonlijk, Politie, Politiek, Rechtbank, Schandalig, Sex, Tragedie, Vermist, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Sander Vreeswijk een agent met spontane Alzheimer.:Update uitgestelt naar 15 mei rechter ging van haar stokje.

 1. Jacqueline zegt:

  De mobiele telefoon van Milly lag toch in haar ouderlijke huis? Of ben ik nu van het padje?
  Die gozer moeten ze uit elkaar trekken..mafketel…

 2. Ronald. zegt:

  Hij kon het zich niet meer herinneren …. DUH ,
  Geheugenverlies is zeker een vereiste geweest bij zijn sollicitatie.

  • Sjaak zegt:

   Wordt het niet eens tijd dat ouders in zo´n kwestie als deze, rechter en beul mogen zijn. Wat heb je er als ouder aan als zo´n psychopaat door ´de overheid´ wordt gestraft. Als ouder heb je veel meer baat bij het zelf even onder handen nemen van de moordenaar van je kind. Eigenlijk vind ik dat ouders de strafmaat in deze moeten kunnen bepalen. 20/30jr voor een moord op je kind is niks. Zeg nou zelf………….!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s