Weduwe Stratmann: ‘Stop woede op daders, ze zijn het niet waard’


Buurtbewoners en ondernemers nemen afscheid van de 47-jarige juwelier Ruud Stratmann. © FOTO ANP.

Els Lokker, de weduwe van de vermoorde juwelier Stratmann, roept op om ‘niet boos te zijn op de twee daders van de roofmoord.’ In een interview dat vanmiddag op TV West wordt uitgezonden, zegt ze dat de twee jongens ‘het niet waard zijn om woedend op te worden’.

© anp.

‘Ik gun ze mijn emoties niet, want het interesseert ze toch niet,’ zegt de weduwe in het interview. ‘Zij hebben ervoor gekozen hun leven weg te gooien. Helaas hadden wij daarin geen keuze, en hebben zij voor ons die keuze gemaakt,’ aldus Els Lokker.

Keurige jongens
Volgens Els Lokker heeft Ruud niet kunnen weten dat deze jongens een overval beraamden. ‘Het waren keurige jongens op het eerste gezicht, Ruud heeft ze bewust binnengelaten. Hij zag niets aan ze,’  aldus Lokker op TV West.

Het interview wordt om 14.00 uur uitgezonden in een speciale TV-uitzending van Omroep West, rond de crematie van Ruud Stratmann.

Lees ook

© anp.
© anp.
© epa.
© anp.
© anp.
© epa.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Diefstal, Diversen, Drama, Film, Film opname, Geluid-tape's, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Noodlot Ongeval, opmerklijk nieuws, Politie, Religie, Schandalig, Tragedie, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s