Internetzoektocht naar ontvoerde Nayati Moodliar(12)


Er is een Facebook-pagina aangemaakt,

PleaseHelpUsToFindNayatiMoodliar en ook een account op Twitter, @Nayati2012.

Wie informatie heeft, kan zich daar melden. Tot nu toe is er nog geen spoor van de jongen.

Nayati woont tijdelijk in Maleisië, vanwege het werk van zijn ouders. Hij werd vrijdagochtend rond halfacht ’s ochtends lokale tijd op weg naar de internationale school in Kuala Lumpur in een auto getrokken door twee donkere mannen.

Nog geen losgeld geëist
Het kenteken van de auto kon worden opgeschreven, maar deze bleek te zijn vervalst. De kidnapping is vastgelegd op camerabeelden. Er is nog geen losgeld geëist.

‘Aardige en enthousiaste jongen’
Nayati is 1,50 meter lang en werd voor het laatst gezien met een groene broek en wit poloshirt met het embleem van zijn school: de Mont’ Kiara International School.

Nayati en zijn zusje gingen naar bassisschool de Sonnewijzer in Son en Breugel. Volgens leerkracht AnneMarie Haket gaat het nieuws als lopend vuurtje rond in de gemeente. ‘We hebben het vermoeden dat het niet zomaar om Nayati gaat, maar waarom weten we echt niet.’
Haket heeft de jongen even in groep 7 les gegeven. ‘Het is een ontzettend aardige en enthousiaste jongen met een fanclub onder de meisjes.’ De school is deze week en volgende week dicht vanwege de vakantie.

Oproep
De vader van Nayati, Sham Moodliar, heeft de kidnappers opgeroep zijn zoon los te laten. ‘Het is onze enige zoon. Hij is een goede jongen. We willen hem terug. We willen geen problemen. Het is niet te laat om hem te laten gaan. Laat hem terugkomen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Diefstal, Diversen, Drama, Misdaad, Misdrijf, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Tragedie, Verhalen, Vermist en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s