15.000 euro beloning voor gouden tip overval Haagse juwelier


© Politie Haaglanden.

De hoofdofficier van justitie in Den Haag looft een beloning van 15.000 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de overvallers van juwelierszaak Lapidee in Den Haag. Dat liet de politie vrijdag weten. Ook zijn beelden vrijgegeven van de overval, waarbij de 47-jarige juwelier om het leven kwam.

 
© Google Streetview.

Twee mannen overvielen woensdag om 12.30 uur de eigenaar in zijn winkel aan de Beeklaan. De man werd neergeschoten en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ruim 25 rechercheurs zijn op de zaak gezet.

Met het vrijgeven van de foto’s en de beelden verwacht het rechercheteam meer informatie te krijgen over de identiteit en verblijfplaats van de twee verdachten, aldus de politie.

Op de beelden, die via internet zijn verspreid en vrijdagavond deels ook op televisie zijn uitgezonden, is te zien hoe de twee overvallers rustig binnenkomen en eerst wat sieraden bekijken die op de toonbank staan.

Even later hebben ze allebei een pistool in de hand waarmee ze de juwelier onder schot houden. Het neerschieten van het slachtoffer is uit het filmpje gehouden.

De politie plaatst de komende dagen billboards op de Beeklaan met daarop de foto’s van de twee verdachten. Ook worden raamposters verspreid en zullen rechercheurs flyers uitdelen.

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Diefstal, Misdaad, Misdrijf, Moord, O.M., Opsporing verzocht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s