Het onderzoek naar het vermiste Britse meisje Madeleine McCann heeft wederom een nieuwe wending genomen.


Madeleine ten tijde van de verdwijning (links) en rechts een computeranimatie van het meisje op latere leeftijd. © AFP.

Het onderzoek naar het vermiste Britse meisje Madeleine McCann heeft wederom een nieuwe wending genomen. Zo is er nu een lookalike van het meisje gezien in een dorp in de omgeving van Malaga. Het meisje dat tijdens een vakantie in Portugal in 2007 verdween, werd eerder al ‘gespot’ in Dubai, India en de Verenigde Staten. Na onderzoek bleek het telkens niet om de Britse Maddie te gaan.

Maar toch wordt ook nu weer een tip over een lookalike van Madeleine onderzocht. Naar verluidt zou de Portugese politie nieuwe informatie hebben ontvangen over de vermissing. Madeleine zou in de buurt van het Spaanse Malaga gezien zijn. Daarom hebben de Portugezen hun Spaanse collega’s ingeseind en die zijn inmiddels bezig het Costa del Sol Holiday Resort uit te kammen, zo schrijft de Britse krant Daily Mail.Op dit moment is een nieuw team van rechercheurs bezig om het onderzoek naar Maddie nieuw leven in te blazen, nadat het in 2008 werd stopgezet. De zoektocht in Spanje zou daar onderdeel van kunnen zijn. Het team uit de Portugese stad Porto heeft instructies gekregen om naar nieuwe aanwijzingen te zoeken in de dossiers die duizenden pagina’s omvatten. Ze werken nauw samen met leden van Scotland Yard.

Madeleine verdween kort voor haar vierde verjaardag toen ze met haar ouders op vakantie was in Portugal. Dit was in mei 2007. Ondanks een grootschalig politieonderzoek en enorme publiciteit over de hele wereld werd het meisje niet gevonden.

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Buitenland, Drama, Frapant, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Persoonlijk, Tragedie, Vermist en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s