Moeder wil voor seks aangeboden dochter terug


Astrid H. (44) en haar partner Harm M. (45). © Jan Hensema..

Bureau Jeugdzorg onderzoekt of de moeder die haar 8-jarige dochter via chatsessies aan minsten zeven mannen zou hebben aangeboden voor seks, kan worden herenigd met haar kind. Dat meldt het AD vandaag.

De inwoonster van Hardinxveld-Giessendam kwam enkele dagen geleden vrij tijdens het strafproces door een vormfout van justitie. Het Openbaar Ministerie heeft hiertegen meteen hoger beroep ingesteld. Het meisje is vorig jaar uit huis geplaatst en zit inmiddels in haar vierde pleeggezin.Binnenkort wordt bekeken of de Onder Toezicht Stelling moet worden verlengd. Jeugdzorg repte gisteren over ‘een ingewikkelde zaak’, maar sluit een hereniging zeker niet uit. ‘Vaak probeer je het contact weer te herstellen,’ zegt Tanja van Dijk van Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland. ‘Het uitgangspunt is altijd te kijken of het kan.’Onderhandelingen misbruik
Het AD meldde eerder dat Astrid H. (44) en haar partner Harm M. (45)  hun dochtertje aan pedofielen aanboden via advertenties op internet en onderhandelden al over de prijs, die opliep tot 50.000 euro. Ze hadden ook naaktfoto’s van het meisje verstuurd. Tot misbruik kwam het uiteindelijk niet.Klanten
Al snel aasden diverse mannen op de 8-jarige dochter en werd er stevig onderhandeld. De ouders zaten daarbij altijd samen achter de computer en ze dreven de prijs op. Een man van 70 bood zelfs 50.000 euro om wekelijks seks te kunnen hebben met het meisje. ‘Hij verzocht me om iets op onze zolder te maken, waaraan hij haar kon vastbinden,’ verklaarde de vader. ‘Hij wilde haar misbruiken en invalide maken.’ Dat ging blijkbaar zelfs hem te ver.

Reacties
Tweede Kamerleden van CDA, SP en PvdA reageren geschokt. ‘De politie lijkt een ernstige blunder te hebben gemaakt. Dat mag nooit gebeuren, zeker niet in een zaak die heel Nederland geschokt heeft,’ zegt CDA’er Madeleine van Toorenburg. Ze wil opheldering van minister Opstelten (Veiligheid).

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Film, Geluid-tape's, Kinderporno, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, opmerklijk nieuws, Pedosexueel, Sex, Tragedie, Verhalen, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Moeder wil voor seks aangeboden dochter terug

 1. irene zegt:

  Dat bedoelde Piter van vollenhoven natuurlijk met het feit dat hij stelde dat dit soort lunetics geen kinderen mochten krijgen . Mischien kan Pieter er ook voor zorgen dat in dit godvergeten regelland er niet zo burocraties naar dergelijke schrijnende zaken kan worden gekeken .
  Irene

 2. Jacqueline zegt:

  Go, go, go Irene…want het is inderdaad een godvergeten regelland waar miljoenen bomen voor gekapt moeten worden…om het nog maar niet te hebben over de expertise van die jeugdzorg idioten die nog nat achter hun oren zijn.

 3. Zou dat kind werkelijk naar de moeder terug mogen? Alleen de gedachte al dat je als moeder over zoiets walgelijks nadenkt als om je kind te verpatsen, bah en bah! In wat voor wereld leven wij eigenlijk?
  Kan iemand mij uitleggen wat men onder een vormfout verstaat?

 4. neeltje9 zegt:

  Waar is de jeugdzorg in godsnaam mee bezig ? Dat er überhaupt nog gedacht wordt aan terugplaatsing ! Moeder en vriend net als vroeger aan de schandpaal op de markt. Walgelijk ! Het is gewoon niet te bevatten………

 5. peter zegt:

  Dit zijn geen mensen om kinderen op te voeden!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s