Kroongetuige Peter la Serpe weer bereid te praten : Het geld is alvast overgeboekt.


De kroongetuige in het Amsterdamse liquidatieproces, Peter la Serpe, is weer bereid te verklaren. Dat heeft hij vandaag bij de hervatting van het proces aangegeven.

La Serpe zei tevens dat hij nog steeds staat achter alles wat hij eerder heeft verklaard over diverse liquidaties.

Eerder weigerde La Serpe verder te verklaren, omdat hij al maanden overhoop ligt met de afdeling getuigenbescherming van justitie. La Serpe onderhandelt nog steeds over een beschermingsovereenkomst. Eind maart kwam hij met de beschuldiging dat justitie hem in dat kader ‘bedreigt en afperst.’

Het Openbaar Ministerie heeft de beschuldigingen van La S. afgedaan als onzinnig. Volgens het OM frustreert La Serp. zelf de onderhandelingen door met onmogelijke en telkens wisselende eisen te komen.

Officier van justitie Betty Wind wees La Serpe er vorige week op dat hij zijn kroongetuigenovereenkomst, waarin hem in zijn eigen zaak een gehalveerde strafeis is toegezegd, ernstig op de tocht zet door zich niet aan zijn verklaringsafspraak te houden

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Corruptie, Dagboek, Doofpot, dwalingen, Fotos, Frapant, Geluid-tape's, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Kroon getuigen, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., opmerklijk nieuws, Overig, Politie, Politiek, Rechtbank, Verhalen, Vermist, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s