Stan de Jong Levensverhalen nou maak daar maar lulverhalen van.


Levensverhalen man ga je doodschamen.

 • Auteur Stan de Jong
 • 26 maart , 2012

Zaterdag 24 maart was ik een uur te gast in het radioprogramma Levensverhalen op AmsterdamFM. Het ging een beetje over mijn jeugd, en het ging veel over journalistiek. Ik mocht mijn eigen plaatjes uitzoeken. De playlist: Love hurts van Nazareth (eerste singeltje dat ik kocht), Hurricane van Bob Dylan (over de omstreden veroordeling van de bokser Rubin Carter alias Hurricane; u begrijpt de parallel met de Deventer Moordzaak), Give up your guns van de Buoys, O Neelie Smit-Kroes van The Alley Cats en nog een stukje Dancing Queen van ABBA (en ik ben niet eens gay!) Het interview werd afgenomen door Amber Roner. U kunt het hier terugluisteren.

Heh wat zeg je nou Stan  (over de omstreden veroordeling van de bokser Rubin Carter alias Hurricane; u begrijpt de parallel met de Deventer Moordzaak), de parallel  tussen deze 2 mensen, ben je van de pot gerukt, klap van een molen gehad ofzo.

Als je nu Louis Hagemann gebruikt had voor de parallel had ik het begrepen. Juist jij Stan moet weten dat Louis helemaal niets aan bewijs tegen hem bezat En de afgelopen jaren steeds meer het onrecht wat hem is aangedaan op niets berust.Behalve het feit dat het een ex-Angel was. En destijds Carter door een witte politie en boksmaffia als Nikker werd weg gezet.

Rot op kom je toch niet aan met een streepjespak zijn chique broodtrommeltje lulletje, die nu graag een goed gedrag wilt hebben zodat hij een advocatenpraktijk kan opzetten. Terwijl zijn onschuldige schaakmaatje kan wegrotten omdat hij genaaid is door Peter Air.

Noemde je daarom Louis het beest verkoopt beter heh.En jammer voor je dat hij nooit wat over de Nomads en de rest met je wilt praten. Ik heb je altijd een lul gevonden met dit artikel bewijs je het ook.

 

Hier is het artikel die Stan over louis schreef

 Bron http://www.standejong.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in "He Kill 'Em With They Love", Algemeen, Blunder, Boeken, Boksen, Buitenland, Corruptie, Dagboek, Diefstal, Diversen, Drama, dwalingen, Fatale Blunder, Film, Film opname, Frapant, Geluid-tape's, Hoofd verantwoordelijke, Klokkenluideronline, LEAKS, Louis Hagemann, M.C., Macht-Misbruik, Maffia-Media, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Overig, Paranormaal, Peter R de Vries, Politie, Politiek, Recepten, Rechtbank, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Religie, School, Televisie, Tragedie, Verhalen, Vermist, Voorspellingen, WEERZINWEKKEND, Werk, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Stan de Jong Levensverhalen nou maak daar maar lulverhalen van.

 1. Alpha zegt:

  Geil stukje en recht voor zijn raap zo kan ik je weer. En Stan is altijd iemand die met elke wind mee waait. Hij was ook de eerste die gauw naar Peter R belde met de mededeling dat Wim Dankbaar prive-mails verstuurde de Judas slijmbal dat bepaalde mensen nog respect voor deze pias hebben is onbegrijpelijk.

 2. DutchTV zegt:

  Ik begrijp echt niet waarom die lul zoveel credit heeft gekregen van een stuk uit 1800, inmiddels weet hij beter dan wie ook wat een enorme tegenbewijs er is .

  Kortom Louis is nu wel de allergrootste dwaling komt hij met die paling aanzetten waarvan hij nooit het dossier heeft ingezien.

  Zijn Artikels over de Angels en de Nomads staat bol van fouten en van verhalen uit 4de hand, hij had gehoopt dat Louis hem wel wat over vroeger zou willen vertellen hij een geile en geldbeluste bestseller en Louis de pineut. Dat heb ik tegen die malloot.

  Hij past wel in het rijtje van de onDankbareHond.

 3. Dirk zegt:

  Stan weer aan het bloggen? nou schrijven meer vertellen dat hij te gast was op de radio wat is dat toch met die mensen dat zei zich zo belangrijk voelen i.p.v. nuttig informatief artikels te schrijven waar de lezer wat aan heeft. Egozwalbers zijn het en niks meer.

 4. Mustafa zegt:

  Een goed en duidelijk overzicht in het verschil tussen 2 mensen die het bij voorbaat al af moesten leggen gezien de vooroordelen van deze samenleving. Terwijl de ander de zogenaamde nette buurman is waar hoor je dat steeeds? Oh ja op TV en in de krant als er weer een seriemoordenaar opgepakt is. Zo een keurige man en gezin maar ondertussen.

 5. Marco V zegt:

  Louis Hagemann werd in 2005 door het gerechtshof veroordeeld tot
  een levenslange gevangenisstraf.
  De Hoge Raad handhaafde het arrest van het hof ondanks de gemaakte
  fouten van het hof!
  Prof. Ybo Buruma was uitermate ontevreden met het arrest.

  Een schandalige veroordeling en parallel aan de veroordeling van o.a. Lucia de B
  of Kees B die 4 jaar onschuldig zat voor de Schiedammerparkmoord.

  Een veroordeling waar gezocht is naar sporen, dna, een wapen, motief en oude getuigen
  uit het jaar 1984, het jaar waarin het drama zich afspeelde. De speurtochten leverden niets concreets op.

  Na 18 jaar komen er na de uitzending van Peter R de Vries allerlei getuigen zich
  melden. Getuigen die menen dat Louis hen verteld zou hebben de moorden in
  1984 te hebben gepleegd. Waaronder een ex-gedetineerde, gedetineerde en 2
  ex-vrindinnen.

  Vreemd is dat ze allemaal de zelfde fout vertellen die in die afleveringen zaten dats is nog eens toevallig!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s