Anonymous – Operation Global Blackout 1 april grap? of bloedserieus.


Anonymous stelt dat ‘Operation Global Blackout’ een protest is tegen de Stop Online Piracy Act (SOPA), tegen politieke leiders die daarvoor verantwoordelijk zijn en tegen de financiële mensen van Wall Street. Maar zijn deze straffe hackers wel in staat om het hele internet plat te leggen? Dat is nog net even andere koek dan een cyberaanval op websites als die van de CIA, het Vaticaan, kredietkaartaanbieders, banken en andere miljoenenbedrijven.

Volgens de videoboodschap van Anonymous, waarvan de authenticiteit niet kan worden nagegaan, zullen alle websites morgen een foutmelding geven. Zelfs als ze dát voor elkaar krijgen, is de actie tijdelijk. De stem van Anonymous belooft dat gewone individuen niet gedupeerd worden: “Vergeet niet dat het om een protestactie gaat en dat we niet de dood van internet willen”. Waarom zouden ze ook? De organisatie zelf bestaat uitsluitend op het internet.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, CIA, Corruptie, Defensie, Diefstal, F.B.I., Frapant, Hoofd verantwoordelijke, LEAKS, Macht-Misbruik, Misdaad, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Politiek, Televisie, Verhalen, Werk, Wikileaks en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s