Stomdronken agenten rijden Duitse dood op Mallorca;aangrijpende beelden op video.


Rolf zit in de berm bij het lichaam van zijn vrouw. © Youtube.

Op de bijzonder aangrijpende beelden hieronder is te zien hoe Rolf treurt bij het lichaam van Renate.

Een fietsvakantie op Mallorca is voor een Duits stel omgeslagen in een regelrechte nachtmerrie. Stomdronken agenten hebben namelijk afgelopen zondag de 64-jarige vrouw van het stel doodgereden. De twee agenten waren op het moment van het ongeval niet aan het werk, maar reden wel rond in een dienstwagen.

De agenten reden in razende vaart langs een groep fietsers en raakten daarbij de Duitse Renate. Zij werd hierdoor tegen een boom in de berm gekatapulteerd. Ze overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. De agenten stopten heel even, maar reden vervolgens verder. Ze werden even later aangehouden en bleken stomdronken te zijn.

De chauffeur, een inspecteur met een hoge functie, had een uur na het ongeval nog 1,2 promille in zijn bloed. De avond voor het drama hadden de man en zijn collega geen dienst. De hele nacht trokken ze van bar naar bar. Toen ze ’s morgens in hun (burgerlijke) dienstwagen stapten waren ze dan ook stomdronken.

Drankprobleem
De Duitse krant Bild meldt dat de chauffeur Carlos heet en dat hij nog maar kort werkte op Mallorca. Bovendien zou hij al eerder dronken van de weg geplukt zijn door zijn collega’s. Er werden toen al maatregelen tegen hem getroffen. Zijn chefs hadden hem duidelijk gewaarschuwd dat hij zijn drankprobleem moest aanpakken. Tevergeefs, want de man zou bijna dagelijks in de plaatselijke bars rondhangen.

Gisteren werd de inspecteur voor de rechter geleid. Hij riskeert een celstraf van tien jaar.

Laatste dag
De 69-jarige Rolf en zijn vrouw Renate komen uit een dorp in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Ze waren voor een fietsvakantie van twee weken naar het Delta Hotel in Llucmajor op Mallorca getrokken. Zondag, de dag van het ongeluk, was notabene hun laatste dag op het eiland. De weduwnaar is inmiddels naar zijn familie in Duitsland teruggekeerd. Het stel heeft twee kinderen.

Op de bijzonder aangrijpende beelden hieronder is te zien hoe Rolf treurt bij het lichaam van Renate.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Fatale Blunder, Macht-Misbruik, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politie, Tragedie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s