“Hero” Brinkman stapt uit PVV en gaat alleen verder


Nee dit is geen Vodka maar bronwater

Hero Brinkman stapt uit de PVV-fractie en gaat alleen door als Tweede Kamerlid. Dat heeft hij vandaag bekendgemaakt. Brinkman zegt dat hij de gedoogcoalitie van VVD, CDA en PVV niet zal laten vallen en dat hij vertrouwen heeft in premier Mark Rutte. Hij zal ‘vooralsnog’ geen eisen stellen aan zijn steun voor het kabinet-Rutte. Zonder Brinkman zou het minderheidskabinet van VVD en CDA de steun van hebben van 75 zetels, één te weinig voor een meerderheid.

Hij stapt uit de PVV-fractie omdat hij zich gedwarsboomd voelt in zijn pogingen meer democratie te brengen binnen de PVV en omdat hij een tendens ziet bij de PVV van het ‘wegzetten van mensen’.

Hij vreest dat de PVV het de komende tijd telkens over Midden- en Oost-Europeanen zal hebben. ‘Het is een partij die alleen maar om één man draait. Politiek is keihard’, aldus Brinkman.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Frapant, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, opmerklijk nieuws, Politiek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op “Hero” Brinkman stapt uit PVV en gaat alleen verder

  1. Isabel Blanco zegt:

    En die bronwater heeft em aan het nadenken Ik maak er ook nog een stukje van, wellicht dat dit einde oefening is en we binnenkort weer met een potlood de hort op moeten.

  2. FRANS zegt:

    EIindelijk iemand bij de PVV mey ballen en een visie.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s