Politie schiet diplomatendochter dood


Consul Berendique draagt met familie en vrienden de kist met zijn dochter Karen
» Consul Berendique draagt met familie en vrienden de kist met zijn dochter Karen AFP
 
Onze excuses stond al 3 uur op concept vergeten voor publicatie.
 

In Venezuela zijn twaalf politieagenten gearresteerd in verband met het doodschieten van de dochter van een Chileense diplomaat. De 19-jarige Karen Berendique kwam om toen agenten het vuur openden op de auto waar ze in zat.

Haar broer reed Karen naar een verjaardagsfeestje in de westelijke stad Maracaibo, zegt haar vader, een consul van Chili in Venezuela. Volgens de politie weigerde de auto te stoppen bij een controlepost. Agenten waren op zoek naar een bende die betrokken zou zijn bij overvallen en autodiefstallen.

Gebrek aan respect

De consul zegt dat de agenten direct hun geweren op de auto richtten, in plaats van zijn zoon te vragen om te stoppen. Volgens de consul heeft de auto zes kogelgaten. Zijn dochter zou drie keer geraakt zijn. “Mijn God, wat voor mensen zijn dat?”, vroeg de man. “Het is onverantwoordelijkheid en een gebrek aan respect voor het leven.”

De officier van justitie die het onderzoek naar de schietpartij leidt, heeft transparantie beloofd. Hij benadrukte dat het om een incident gaat

Bron Nos

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Buitenland, Drama, dwalingen, Fatale Blunder, Hoofd verantwoordelijke, Macht-Misbruik, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek, Tragedie, Werk en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Politie schiet diplomatendochter dood

  1. Isabel Blanco zegt:

    Wat een wereld…….

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s