A letter from heaven: Dag na ongeluk krijgen ouders brief van overleden dochtertje


Johan Molemans (50) uit Lommel is een van de ouders wiens kind het busongeval in Zwitserland niet overleefde. Maar zijn dochter Emma (11) zorgde 24 uur na het gruwelijke nieuws nog voor een verrassing: ze had nog een brief naar het thuisfront gestuurd. “Het was een schok toen ik de brievenbus donderdagochtend opende”, zegt de vader. “Anderzijds is het goed te weten dat de laatste dagen van Emma geweldig waren”, zo getuigt hij in het Zwitserse Blick.

Hallo iedereen thuis!”, zo steekt Emma in haar brief van wal. “Ik heb geskied vandaag. Mijn monitor is erg sympathiek. We zijn ook nog gaan stappen. Daarna zijn we gaan glijden met plastic zakken. ’s Avonds hebben we samen liedjes gezongen. Het is hier zo mooi!”

Emma schreef twee kantjes netjes vol. Bij het lezen van het einde, wordt het haar papa te veel. “Ik mis jullie zo erg”, zijn de laatste woorden die zijn dochter aan hem richtte. Zijn stem breekt terwijl hij het voorleest.

Met hartsvriendinnen
Emma Molemans zat op de bus vlak bij haar drie hartsvriendinnen: Emily (11), Eline (11) en naamgenote Emma (11). Geen van hen overleefde de klap.

“Die vier waren onafscheidelijk” zegt Emma’s papa. “Ze deelden ook een kamer tijdens hun skireis. Alles deden ze samen. Voor Emma was het de eerste keer op de latten, ze was ook nog nooit in Zwitserland geweest. Ze heeft enorm uitgekeken naar die reis”.

Vreselijke vergissing
De moeder van Emma is het lichaam van haar dochter gaan ophalen in Zwitserland, vader Johan bleef thuis bij hun twee zonen. “Ik wacht en blijf hopen dat iemand me belt om te zeggen dat het allemaal een vreselijke vergissing was. Dat mijn kleine meid nog leeft”, zegt de man.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Dagboek, Drama, Fatale Blunder, Hoofd verantwoordelijke, Nieuws, Rampen, Tragedie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s