Horrorkelder met honderd lijken in Universiteit Keulen


bron: De Gelderlander

© Thinkstock.

In de kelders van het anatomisch instituut van de Universiteit van Keulen zijn zo’n honderd lijken in verregaande staat van ontbinding aangetroffen.

Deze stoffelijke overschotten hadden allang begraven moeten worden. De leider van het instituut, professor Jürgen Koebke (66), pleegde vorige maand zelfmoord, mogelijk uit onvrede over de misstanden binnen het instituut. Studiemateriaal
Volgens De Gelderlander waren de lijken bedoeld als studiemateriaal voor de studenten. Het zou gaan om lijken van de laatste twee jaar die ter beschikking aan de universiteit waren gesteld. Vrijwel alle menselijke restanten zijn ondertussen begraven. In 70 procent van de gevallen kon de universiteit geen familieleden van de betrokkenen meer vinden. ‘Horrorfilm’
In het instituut werd ook nog eens een afgesloten kamer ontdekt waarvan de inhoud na opening werd omschreven als een ‘scène uit een horrorfilm’. De Keulse universiteit heeft een speciale commissie ingesteld die de misstanden gaat onderzoeken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Fatale Blunder, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Politie, School en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s