Definitief vrijspraak in moordzaak Tamara Wolvers mrt video 

Jacob G. is definitief vrijgesproken van de moord op de 28-jarige Tamara Wolvers. Dat heeft de Hoge Raad bepaald. Eerder spraken de rechtbank en het gerechtshof G. al vrij. Justitie ging tegen de uitspraak in cassatie.

 •  

  Ouders vermoorde Tamara verlaten in tranen de rechtbank

Tamara Wolvers werd in de zomer van 2006 met veel geweld om het leven gebracht. Ze werd gevonden in haar ouderlijk huis in Alphen aan den Rijn. De 28-jarige vrouw had een plastic zak over haar hoofd en een mes in haar borst. Ze kwam door verstikking om het leven. G. heeft altijd iedere betrokkenheid ontkend en beriep zich tijdens politieverhoren en de zittingen op zijn zwijgrecht.

Het gerechtshof oordeelde in oktober 2010 dat de sporen die zijn gevonden wel in de richting van G. wijzen, maar dat het bewijs niet sterk genoeg is om hem te veroordelen. Zo werd een DNA-spoor van de verdachte op de badjas van Wolvers gevonden. Maar het hof stelde dat niet met zekerheid is te zeggen dat dit spoor ten tijde van de moord op Tamara’s kleding is gekomen.

Verslagen indruk
Omroep West meldt dat de ouders na het horen van de uitspraak een verslagen indruk maakten. Ze zijn er heilig van overtuigd dat G. hun dochter heeft vermoord. In tranen verlieten ze de rechtbank.

Volgens de Hoge Raad, de hoogste rechter in Nederland, heeft het hof het aangevoerde bewijs ‘naar behoren onderzocht en beoordeeld’. Daarom wordt de zaak niet terugverwezen, zoals in november de advocaat-generaal nog wel had geadviseerd.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Corruptie, Diversen, Film, Film opname, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politiek, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Tragedie, Werk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Definitief vrijspraak in moordzaak Tamara Wolvers mrt video

 1. irene zegt:

  Onbegrijpelijk …………………..wordt er stil en verdrietig van
  Wat een hel om doorheen te gaan voor Tamara en voor haar familie .

 2. DutchTV zegt:

  Mooi die song en zegt alles.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s