Wij zijn er klaar mee al die leugens klassejustitie en andere ambtsmisbruik.


Is de wereld gek geworden wel nee een syndicaat van gemeente’s belasting,nutsbedrijven,medische blunders,verzekeringen overtreden allemaal massaal de wet.Is dat alles welnee ze leggen tegenwoordig hun eigen spelregels neer gaan alvast op de stoel van een rechter zitten en als dat ongunstig uitpakt. Nou en dan hebben ze zelfs schijt aan de rechter, of de wet Nederlands of Europees maakt hun niet uit.

Met veel praten en niks zeggen moet jij ze uit laten spreken dan hoeven ze je niet aan te horen, of je klachten serieus te nemen en van sorry hebben ze nog nooit gehoord. Ben je te mondig dan bedreig je ze, zo maken ze je monddood.

Gaat er wat verkeerd met hun communicatie,personeel of hun computers wel dan heb jij pech, hun nooit want ze zijn toch zo groot en belangrijk Ringbandterrorisme en traineren hebben ze uitgevonden. We werken je net zolang tegen tot je het van zelf op geeft. Nou dan heb je bij ons toch de verkeerde getroffen. Wij slaan keihard terug op een moment als jullie liggen te meuren.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Boeken, Corruptie, Dagboek, Diversen, dwalingen, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Geluid-tape's, Hoofd verantwoordelijke, LEAKS, Maffia-Media, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Noodlot Ongeval, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek, Religie, Televisie, Verhalen, Voorspellingen, Werk, Wikileaks en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Wij zijn er klaar mee al die leugens klassejustitie en andere ambtsmisbruik.

  1. irene zegt:

    Macht Macht en nog eens machtsmisbruik over de ruggen van velen.

    Weer terug bij af maar dan In Nederland

  2. Michael zegt:

    Erg Toepasselijk Ireen 🙂

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s