Emotioneel afscheid van vermoorde Ximena


Belangstellende nemen afscheid van Ximena. © ANP

Vele honderden familieleden, vrienden en kennissen hebben gisteren afscheid genomen van de vermoorde Ximena Pieterse. Het was een emotioneel samenzijn in uitvaartcentrum Ockenburgh in Den Haag.

© ANP
© ANP

Moeder Manuela, vader Robert en broer Ayrton spraken Ximena toe. Zij haalden herinneringen op en belichtten vooral de mooie kanten van het korte leven van Ximena.

‘Jij bent degene die mij heeft geleerd om altijd de mooie dingen in het leven te zien’, zei Manuela Pieterse als afscheidsgroet aan haar dochter. Volgens Robert Pieterse was het leven van zijn dochter veel te kort, maar heeft ze wel veel mooie dingen meegemaakt. ‘Ik treur intens om je dood, maar ik vier je leven.’ Dat meldt het AD vandaag.

Het meisje werd zaterdagmorgen 25 februari vroeg doodgestoken in de Goudenregenstraat door de 25-jarige Stanley A, een voormalige jeugd-tbs’er. De 15-jarige Ximena stond bekend als ‘vrolijk, actief en een zeer sociaal meisje’. Ze raakte met Stanley toevallig aan de praat toen ze na afloop van een feestje op weg was naar het huis van een vriendin.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Misdaad, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Tragedie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s