Weer een UFO gefilmd bij Roswell in New Mexico


 

 

Bij Roswell in New Mexico, de legendarische plek in Amerika waar in 1947 al eerder een UFO werd gesignaleerd, is deze week een UFO op video vastgelegd.

De filmer beweert de opname vanuit zijn auto gemaakt te hebben: ‘De UFO leek boven het water te zweven, en hij was behoorlijk ver weg. Ik moest de 40X zoom lens van mijn video gebruiken om een en ander goed in beeld te krijgen.’

Het plaatsje Roswell geniet internationaal vooral bekendheid vanwege het ‘Roswellincident’ in juli 1947, toen vlakbij Roswell een buitenaards ruimteschip neergestort zou zijn. De discussie daarover houdt tot op de dag van vandaag wereldwijd aan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Buitenaards, opmerklijk nieuws, Voorspellingen, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Weer een UFO gefilmd bij Roswell in New Mexico

  1. Ronald. zegt:

    Gaaf zo’n ufo . In de Carnavalsoptocht van verleden week heb ik er ook al een paar gespot.
    Duh ….. Ufo , ja dus echt niet he.
    Wat me direct al op viel is dat als je op de 11e seconden kijkt , en dat zie je al zonder het beeld te vertragen , dat de ufo de vangrail snijd en dan gedeeltelijk voor en ineens achter de vangrail zit. Helaas maar waar het is een slechte montage zoals zovelen.
    Wat ik ook zo grappig vind is het knipperlicht (49e seconden) aan de achterzijde van de UFO . Het lijkt dan alsof de groene mannetjes een parkeersensor of iets dergelijks nodig hebben.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s