Door een schietincident in de woning van een agent in Haarlemmerliede is vrijdag aan het eind van de avond een dode gevallen.


HAARLEMMERLIEDE –  Door een schietincident in de woning van een agent in Haarlemmerliede is vrijdag aan het eind van de avond een dode gevallen. Dat heeft de politie Kennemerland gemeld.

Hoewel het onderzoek nog loopt, zijn er geen harde aanwijzingen dat het om een misdrijf of een zelfmoord gaat, stelt een zegsvrouw. Omdat het ongeval plaatsvond in het huis van een agent, is het onderzoek overgenomen door de Rijksrecherche.

De Rijksrecherche onderzoekt doorgaans schietincidenten waarbij agenten zelf hebben geschoten.

Rijksrecherche en politie willen niet bevestigen dat het slachtoffer de agent zelf is. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie Haarlem, die de woordvoering namens de Rijksrecherche doet, kan verder nog geen informatie geven „omdat het onderzoek net begonnen is”.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Fatale Blunder, Frapant, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, Opsporing verzocht, Politie, Tragedie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s