De succesvolste Penoze Kroeg in Nederland sinds 1815


 

( van onze corrupte justitie redactie)

Het geheim van de 1 procent.

Here’s the other difference between the one percent and the rest of us The crimes of the one percent inflict far more damage on society than those of the 99 percent. – And they tend to get away with their crimes. – While we tend to get nailed.

Het meest explosieve geheim van de “Pulp-Media Bloed aan de Paal-OM “van “ Pretty Boy Bolhaar “ (http://nos.nl/artikel/270804-om-besluit-peter-r-de-vries-jammer.html ) dat kost wat kost geheim moet worden gehouden is Nederlands succesvolste Penoze Kroeg sinds 1815. De enige Penoze-Kroeg die nooit zal worden dicht getimmerd, wat zijn clientèle ook flikken.  (http://www.reguliers.net/nieuws/20111223.htm )

De Kroeg waar de vaste clientèle de man minimaal een Tonnetje per jaar binnen halen zonder risico.

De Kroeg waar men vrij mag schelden ,beledigen, haat zaaien, kopstootje uitdelen , ondergeschikte seksueel misbruiken en fraude plegen, enz.. .

De Kroeg waar iedereen binnen mag, die lid is van de juiste misdaadgroep. Geen diploma’s nodig en een strafblad is ook geen probleem.

De Kroeg die geen deur beleid hoeft  uit te voeren.

De Kroeg waar men de grootse roof en afpers praktijken bedenkt en uitvoert op in hoofdzaak de aller zwakste in onze samenleving sinds 1815.

De Kroeg die nooit een inval zal krijgen van justitie en/ of de Nationale recherche.

De Kroeg waar men vrij en op kosten van de belasting betaler  porno op het internet kijkt. 

De Kroeg waar niemand ooit een dag eerlijk werk verzet en iedereen dronken of nuchter altijd liegt sinds 1815.

De kroeg met  150 vaste  clientele , die tot de meeste succesvolste veelal goed opgeleide misdadigers behoren en daarmee  tot de 5 % rijkste mensen in Nederland.

(http://www.depers.nl/binnenland/623184/SP-wil-lager-loon-Kamerleden.html  

Sinds de laatste jaren zit er ook een heuse  Bruine-Volkse Knokploeg in de Kroeg, die de “Tokkie’s” in bedwang moet houden en voor kijkcijfers moet zorgen in de Pulp-media.

De Kroeg waar misdaden altijd binnenskamers  blijven en de mainstream media samen met de pulp-media nooit over bericht .

 

En nee, Holleeder is geen vaste clientele van deze Kroeg. Hij is niet lid van de juiste misdaadgroep en zit dus altijd in de Bak.

Wij zijn de eerste die hier sinds 1815 openbaar  maken om welke Kroeg het gaat.

Het gaat hier namelijk om de “Tweede Kamer Kroeg”.  (http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_Kamer_der_Staten-Generaal )

Opmerking:

De SP is de enige partij, die vrijwillig besloten heeft dat haar fractieleden in de Tweede Kamer een normaal modaal inkomen krijgen en het rest bedrag aanwenden ten goede van de Partij.

De VVD en de PVV zijn daar zwaar op tegen en hebben zelfs een Wet tegen dat SP principe gemaakt,. Zij wijzen op dat een lid van de Tweede Kamer vrij van zijn partij moet kunnen stemmen. Dat is van de zijde van de PPV een gotspe gezien het feit dat die Partij maar een Lid heeft en dat is Der Heer Furher Wilders.( https://zoek.officielebekendmakingen.nl/dossier/32220/kst-32220-8?resultIndex=1&sorttype=1&sortorder=4 ) die bepaald wat zijn volgers moeten stemmen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Diversen, Humor, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws en politiek, Overig, Politiek, Satire en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De succesvolste Penoze Kroeg in Nederland sinds 1815

  1. Jacqueline zegt:

    Zo een goeie hebben wij nog niet gehad 🙂 and so true

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s