Politie en media doen er echt alles aan, om de MC’S Satudarah en de Angels te beschadigen.


Leider M.C. Satudarah ontsnapte aan liquidatie, ouwe koek AD en Politie.

© anp

De voorman van de omstreden motorclub Satudarah blijkt onlangs te zijn ontkomen aan een moordaanslag. De Amsterdamse Etous Belserang (37) werd bij zijn woning in Amsterdam opgewacht door twee huurmoordenaars, maar wist ervoor te zorgen dat de criminelen zélf moesten vluchten. Dat meldt het AD vandaag.

De zogeheten 'tattookillers'.
De zogeheten ‘tattookillers’.

De politie vermoedt dat Belserang is ontkomen aan een liquidatie. De twee mannen wachtten 9 november vorig jaar Belserang op bij een woning in Amsterdam-Zuid. Toen het Satudarah-kopstuk thuiskwam, wist hij er op onduidelijke wijze voor te zorgen dat de twee criminelen er zelf vandoor moesten gaan.

250 kilometer per uur
In hun Audi A3 maakten de mannen zich uit de voeten. Ze werden daarbij vermoedelijk achtervolgd door Belserang. De mannen zouden behoorlijk bang zijn geweest, want naar verluidt trapten zij het gaspedaal zo diep in dat er snelheden van 250 kilometer per uur werden gehaald.

Uiteindelijk crashte de Audi op de A9 bij Zwanenburg. De auto belandde in het gras langs de kant van de weg. De politie wist één van de mannen te arresteren, maar de ander wist te vluchten. Het rechercheteam is ook nog steeds op zoek naar de opdrachtgever van de huurmoordenaars. Omdat het onderzoek dreigde vast te lopen, vroeg het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor de zaak. Pas nu is echter gebleken dat het beoogde slachtoffer van de aanslag Belserang was.

Tattookillers
Van hem is bekend dat zijn jongere broer het slachtoffer is geworden van een liquidatie door eveneens huurmoordenaars. Deze Boneka werd in 2009 doodgeschoten bij een pannenkoekenhuis in Leiderdorp. Achter die moord zit volgens justitie een groep van huurmoordenaars die bekend zijn geworden als de ‘tattookillers’. De bendeleden hebben allen dezelfde grote tatoeage op hun rug van Chinese tekens. Justitie vlooit nog steeds uit hoeveel moorden dit eskader op het geweten heeft.

De advocaat van Etous Belserang kon gisteren nog niet reageren.

Maar als jullie niks beter te doen hebben er ligt nog wel een 40 tal moordzaken onopgelost en een paar, rechterlijke dwalingen wegens tunnelvisie en corrupte op de plank. Dus misschien kunnen jullie daar je eitje kwijt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, M.C., Misdaad, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Overig, Politie, Politiek, Satire, Vechtsporten, Verhalen, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s